Novi TViN – sedaj še bolj interaktiven

Tehnik 4. december 2014
/PublishingImages/napredni-tvin-hero.jpg

Da TViN, spletno in mobilno aplikacijo, ki omogoča napredno televizijsko izkušnjo na t.i. drugem zaslonu (angl. second screen), redno nadgrajujemo, številni redni uporabniki storitve seveda že veste. Zadnja nadgradnja je prinesla kar nekaj novosti, s katerimi je izkušnja ogleda video vsebin še bolj interaktivna.

Novosti so najbolj opazne v vsebinskem sklopu, namenjenem oddaji Bognedaj, da bi crknu televizor oz. krajše, #CrknuTV. Oddaji je z razlogom na TViN-u namenjen cel vsebinski sklop – naročnikom SiOL TV je namreč na voljo kar nekaj ur preden se oddaja zavrti na Planet TV. Predpremierno si jo je moč ogledati vsako sredo ob 18. uri (se pravi kar štiri ure prej, kot je oddaja na rednem sporedu), tako v TViN-u, kot tudi na SiOL TV (kjer oddajo najdete na programskem mestu 10).

 

V okviru istega vsebinskega sklopa lahko – prvič pri nas – najdete tudi dodatne vsebine, ki si jih ne morete ogledati nikjer drugje. Zgodbe iz zakulisja, najboljši momenti posameznih oddaj in ekskluzivne vsebine, ki jih ne pokažemo v oddaji na Planet TV, so svoje mesto našle na TViN-u. Vse to je na voljo tudi gledalcem SiOL TV, prav tako na programskem mestu 10.

 

Največja posodobitev TViN-a v zadnji nadgradnji pa se nanaša na interaktivne vsebine, vezane na oddajo. Med ogledom oddaje #CrknuTV boste lahko sproti sodelovali v nagradnih igrah (vprašanje se pojavi na zaslonu med ogledom, pri čemer so vprašanja vezana na vsebino oddaje, ki jo gledate).

Tisti, ki prisegate na spremljanje oddaje z enim očesom ter hkratnim tvitanjem o oddaji z drugim, pa boste odslej lahko tvite z značko #CrknuTV spremljali kar znotraj TViN-a – na istem zaslonu, kot spremljate oddajo.

 

Prenovljeni TViN najdete na www.tvin.si, mobilne aplikacije z novimi funkcionalnostmi pa vas že čakajo v spletnih trgovinah App Store in Google Play.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. december 2014
2303
9. december 2014
Novi TViN – sedaj še bolj interaktiven
Android, iOS, Windows Phone 8