Vstopite v Razred talentov

Tehnik 12. december 2014
/PublishingImages/razred-talentov-hero.jpg

Nova oddaja Razred talentov, ki je sicer na sporedu vsako soboto zvečer na Planet TV, lahko naročniki SiOL TV spremljate še bolj udobno: tako na SiOL TV kot tudi na TViN-u je ekskluzivna predpremiera oddaje na voljo pred predvajanjem na Planet TV, na voljo pa so vam tudi ekskluzivne dodatne vsebine.

 

V Razredu talentov (v tujini oddajo poznajo pod imenom Masterclass) boste lahko spremljali razred glasbeno nadarjenih otrok, starih med 8 in 14 let, ki se ob pomoči učiteljev skozi glasbene izzive izpopolnjuje v petju. Ne gre za klasičen resničnostni šov, v katerem so solze, prepiri in konflikti na prvem mestu: mladi talenti bodo peli klasike, se ob tem učili, nihče izmed njih pa ne bo izločen.

Na programskem mestu 10 na SiOL TV – tam, kjer že lahko najdete tudi vsebine oddaje Bognedaj, da bi crknu televizor – boste lahko naročniki SiOL TV že v petek ob 20. uri spremljali nov del oddaje – dan prej kot ostali. Če pa v petek zvečer slučajno ne boste pred TV-jem, pa vas predpremiera oddaje čaka tudi v TViN-u – tako na spletu kot v mobilni aplikaciji.

 

To pa seveda ni vse - na voljo so vam tudi ekskluzivne dodatne vsebine, povezane z oddajo: predstavitve vseh nastopajočih, utrinki iz oddaj in zakulisja, ekskluzivni intervjuji z vsemi vpletenimi in tudi video učilnica, preko katere si bodo lahko vsi mladi talenti pomagali pri piljenju svojega glasbenega znanja kar doma pred TV-jem, računalnikom ali mobitelom. Svoje pevsko znanje pa boste lahko pokazali tudi v praksi ob karaoke posnetkih pesmi iz oddaje, ki bodo kar klicali po tem, da zapojete.

 

Oddajo bo povezovala »ravnateljica« Azra Selimanovič, ki ima s prenašanjem znanja na mlade dolgoletne izkušnje – tako da bo učence ob pomoči mentorjev znala voditi skozi izzive, ki jih je zanje pripravila žirija. Slednjo sestavljajo znani slovenski glasbeniki, Tomi Meglič, Katarina Habe, Alenka Godec in Aleksander Mežek, ki bodo razredu pomagali do tega, da jih do konca sezone čim več razred izdela s petico. Tedensko pa se jim bodo pridružila tudi druga znana imena s slovenske glasbene scene, ki bodo mlade talente pomagali voditi k čim hitrejšemu napredku na njihovi glasbeni poti.

Več informacij o oddaji najdete na spletni strani www.razred-talentov.si, kjer boste lahko dnevno spremljali novice o Razredu talentov, ter seveda na SiOL TV in TViN-u, kjer si boste vsak petek ob 20. uri ogledali predpremiero oddaje – z izjemo posebne novoletne oddaje, ki bo na SiOL TV na voljo na silvestrovo ob 12. uri. Se vidimo v Razredu talentov!

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. december 2014
2315
17. december 2014
Vstopite v Razred talentov
Android, iOS, Windows Phone 8