Ali ste vedeli, da NEO prinaša najboljše nogometne lige

Tehnik 29. september 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/ali-veste-mam-neo-tehnik-sept22-hero.jpg

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko s paketi NEO spremljate najboljše nogometne lige in vse glavne športne dogodke.

Katere lige so na voljo v NEO?

Na kanalih Arena Sport in Šport TV lahko spremljate angleško Premier League, francosko Ligue 1, italijansko Serie A, špansko La Liga, nemško Bundesligo in še cel kup drugih nogometnih tekem.

Na katerih kanalih najdem tekme?

Najpomembnejša postranska stvar na svetu je seveda prisotna na vrsti televizijskih kanalov, največ pa se nanjo osredotočajo športni kanali Arena Sport in Šport TV, ki prenašajo tekme številnih lig, posamezne atraktivne tekme pa pogosto prenašajo tudi TV Slovenija 2, Kanal A in POP TV.

 

Kje najdem te kanale?

Kanali Šport TV 1, Arena Sport in Arena Sport 1 Premium so, skupaj z Eurosportom 1 in 2 na voljo v Standardni shemi, medtem ko TV Slovenija 2, POP TV in Kanal A najdemo v Osnovni shemi in vseh ostalih. Za poln nabor športnih kanalov priporočamo shemo MEGA HD, ki vključuje kar 18 športu posvečenih kanalov, ali pa vključitev opcije Šport, ki prinese kanale Šport TV in Arena Sport v vsako shemo.

Kako pa spremenim shemo?

Shemo lahko preprosto spremenite v Mojem Telekomu, s klicem v klicni center na 080 8000, ali pa se oglasite v Telekomovem centru. Nikakor pa ne spreglejte aktualne promocije paketov NEO.

Kakšne promocije?

Novi in obstoječi naročniki lahko ob vezavi za 24 mesecev izkoristite enotno ceno naročnine v višini 28 EUR za pakete NEO, ki nato velja do enega leta. Za eno leto pa lahko ob vezavi izberete tudi opcijo Šport, ki prinaša celoten nabor kanalov Šport TV in Arena Sport brezplačno za prvo leto, ne glede na shemo, ki jo uporabljate.

kupi

Odlično, kje pa potem najdem vse te tekme?

Preprosto, vklopi NEO in reci »Nogomet«, ali pa med kategorijami poišči »Šport«, nato pa »Nogomet«. Tukaj je izbor najboljših tekem, ki potekajo trenutno, najbolj gledanih v zadnjem času in napoved najbolj vročih srečanj, za katera si lahko nastaviš opomnik.

Kaj pa, če ravno takrat ne morem pred televizor?

Ni problema, NEO ni na voljo zgolj na televizorju, temveč si lahko tekme ogledaš tudi v brskalniku računalnika na neo.io ali v mobilni aplikaciji na pametnem mobitelu ali tablici. Če želiš doživetje velikega zaslona, pa lahko uporabiš tudi možnosti ogleda nazaj ali snemanja.

Kako poskrbim, da ne bom zamudil nobene tekme?

Poleg možnosti, ki jih nudi NEO s priporočili in organizacijo najatraktivnejših športnih dogodkov nas lahko tudi poslediš na Facebooku, kjer imamo športu posvečeno stran Šport na NEO.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
29. september 2022
6014
10. oktober 2022
Ali ste vedeli, da NEO prinaša najboljše nogometne lige