April v HBO GO: Prijatelji, Nemogoče, Mare iz Eastowna

Igor Harb in Tamara Harb 31. marec 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/hbo-april-tharb-mar21-hero.jpg

April prinaša ljubiteljem Prijateljev vseh deset sezon te priljubljene serije, med svežimi vsebinami sta tudi dve novi skandinavski seriji, kriminalna serija s Kate Winslet in serija o viktorijanskih ženskah z nadnaravnimi močmi, konec aprila pa na zaslone prihaja še četrta sezona Dekline zgodbe.

Prijatelji

Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler in Joey so od sredine devetdesetih kar deset let prinašali smeh v dnevne sobe po vsem svetu. V seriji so se pojavili tako rekoč vsi iz Hollywooda oz. sveta slavnih, od Brada Pitta, Dannyja DeVita, Winone Ryder do Julie Roberts. Vsekakor pa vas v dobrih dvajsetih minutah dogodivščine, romance in eskapade prijateljev, pa čeprav včasih precej butaste, potegnejo v njihov vsakdan, ne glede na dan, ki je za vami.

Vseh deset sezon bo na voljo na HBO GO od 15. aprila.

Nemogoče

Skupina žensk v viktorijanskem Londonu, ki jo vodita , vdova Amalia in izumiteljica Penance, skrivnostno pridobi posebne moči. A za svoje mesto se morajo boriti, ene s pestmi, druge z nadnaravnimi sposobnostmi, saj bodo le tako lahko spremenile svet.

Premiera 12. aprila na HBO GO in HBO.

Mare iz Eastowna

Oskarjevka Kate Winslet igra detektivko Mare v majhnem kraju v Pennsylvaniji, ki poskuša razrešiti umor, hkrati pa se bori še z osebnimi težavami. Serijo je režiral Craig Zobel, režiser lanskoletnega odlično sprejetega Lova.

Premiera 19. aprila. Film Lov je trenutno na voljo v DKinu.

Dobrodošli v Utmarku

Norveška serija, ki je postavljena v odmaknjeno vasico med Samije, je moderni vestern, v katerem se prepletata komedija in drama. Vseh osem delov serije, v kateri tudi pokrajina odigra svojo vlogo, je režiral Dagur Kári (Dobrodušni velikan, Dobro srce).

Premiera 18. aprila.

Knutby: V slepi veri

V šestih delih dokumentarne miniserije novinarja Anton Berg in Martin Johnson raziskujeta ozadje umora v vasi Knutby, ki se je zgodil med člani krščanske sekte. Umor je takrat priznala mlada ženska, a jo je k temu nagovoril pastor. Po mnogi letih pa so sedaj o zlorabah spregovorili tudi nekdanji člani sekte, novinarja pa sta na voljo imela tudi dokazni material, v katerega doslej javnost ni imela vpogleda. Režijo je prevzel Henrik Georgsson, ki ga poznamo po seriji Most, tokrat pa se je preizkusil v dokumentiranju pravih zločinov.

Na voljo v HBO GO od 4. aprila.

Filmi: Kingsman, 21 Jump Street in Nolanova trilogija o Batmanu

Oba filma o mednarodni vohunski organizaciji Kingsman sta zabavna in polna akcije. V prvem delu medse sprejmejo mladega Eggsyja, ki se mora hitro izuriti, da lahko reši svet, v drugem filmu pa že povsem suvereno zavihati rokave. V obeh filmih Jump Street sta glavna junaka nekdanja sošolca, sedaj policista Schmidt in Jenko, ki jih odlično odigrata Jonah Hill in Channing Tatum. V prvem filmu iščeta preprodajalce drog v srednji šoli, ki je povsem drugačna kot takrat, ko sta jo pred par leti obiskovala sama, v drugem pa se odpravita na faks. Leta 2005 je Christopher Nolan navdušil z novo različico Batmana v podobi Christiana Bala. Ta se v prvem filmu loti boja proti zločincem, v drugem se spopade z diaboličnim Jokerjem (Heath Ledger, ki je za vlogo prejel oskarja), v tretjem pa s surovim teroristom Banom.

Kingsman: Tajna služba in Kingsman: Zlati krog bosta na voljo od 3. aprila. 21 Jump Street: Mladenič v modrem in 22 Jump Street: Mladeniča na faksu bosta na voljo od 4. aprila. Filmi Batman: Na začetku, Vitez teme in Vzpon Viteza teme bodo na voljo od 2. aprila. Vsi v HBO GO.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. marec 2021
5613
31. marec 2021
April v HBO GO: Prijatelji, Nemogoče, Mare iz Eastowna