Čarobni december s prazničnimi filmi: Paddington 2, Božična žurka v pisarni, Poredne mame 2

Igor Harb in Tamara Harb 8. december 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/praznicni-filmi-harb-dec22-hero.jpg

Prvi decembrski dobri mož nas je že obiskal, tako smo tudi uradno zakorakali v praznični mesec, ki na TV prinaša obilico zabavnih filmov. Na NEO so praznično obarvani filmi zbrani v sklopu Čarobni december, tako tisti v videoteki, ki so na voljo po praznični ceni 1 evro, kot tudi tisti, ki so na ogled na TV programih.

Obiščite NEO, izrecite glasovni ukaz »čarobni december« in že se boste znašli v kraljestvu praznikov. V nadaljevanju izpostavljamo tri super filme, ki si jih v sklopu čarobnega decembra lahko ogledate za 1 evro.

Paddington 2

Priljubljen otroški junak medvedek Paddington se vrača z novimi dogodivščinami. Še vedno živi pri družini Brown in opravlja vrsto del, da bi teti lahko kupil knjigo. Ko knjigo ukradejo, se seveda požene na lov za tatovi, a ko ti zbežijo, njega obdolžijo kraje. Super izbira za otroke od šest let naprej.

Božična žurka v pisarni

Podjetju se obeta zaprtje, tako se nekaj uslužbencev odloči, da bodo priredili nepozabno božično zabavo, kamor povabijo tudi potencialno stranko, ki bi morda lahko še spremenila njihovo usodo. A zabava povsem uide iz vajeti. V glavnih vlogah Jason Bateman, Jennifer Aniston, Olivia Munn. Odpuljena komedija.

Poredne mame 2: Božič

Mamam iz prvega filma se za božične praznike pridružijo še njihove mame, pa ravno ko so se odločile, da bodo praznike preživele nekoliko bolj brezskrbno, brez hitenja in garanja. Drugi film je ravno tako zabaven kot prvi, vračajo se tudi glavne igralke Mila Kunis, Kristen Bell in Kathryn Hahn.

Za praznični filmski užitek reci »čarobni december« in izberi svojega favorita.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
8. december 2022
6065
8. december 2022
Čarobni december s prazničnimi filmi: Paddington 2, Božična žurka v pisarni, Poredne mame 2