DC liga super ljubljenčkov: Kripto, As, TP, Marta in Čip

Igor Harb in Tamara Harb 7. oktober 2022 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/supr-ljubljencki-harb-okt22-hero.jpg

Superjunakov, kot so Superman, Aquaman, Čudežna ženska in Zelena svetilka v filmu DC liga super ljubljenčkov resda ne manjka, a tukaj namesto njih svet rešujejo živali, ljubljenčki. Ko namreč zlobneži ugrabijo člane Lige pravičnih, Supermanov pes Kripto zbobna skupaj skupino živali iz zavetišča, ki je po naključju pridobila supermoči.

Otroci se bodo med dogodivščinami živalskih superjunakov zelo zabavali, film pa poskrbi tudi za smeh odraslih. Tudi če otroci ne poznajo DCjevega vesolja superjunakov, bodo lahko film brez težav spremljali oz. ta svet spoznavali. DC ligo super ljubljenčkov si sedaj lahko pogledate tudi v udobju doma, saj je na voljo v DKinu in v HBO Max. Film je na voljo v sinhronizirani različici in tudi s podnapisi. Najprej pa poglejmo, kdo so junaki, ki tokrat rešujejo Metropolis.


Kripto

Pes Kripto je ob Supermanu že odkar sta zbežala s Kriptona, a ker Superman vse več časa preživlja z Lois Lane, ga muči ljubosumje. Kripto je superjunak na vseh področjih – tako kot Superman lahko tudi leti –, da bo postal pravi vodja, pa se mora naučiti kako biti dober prijatelj. Le tako bo lahko združil nenavadno ekipo nepričakovanih junakov.

As

Pes As je nekoč živel pri krasni družini, a so ga še majhnega zaradi nesporazuma oddali v zavetišče in je izgubil že večino upanja, da ga bodo kdaj posvojili. Čeprav je svojim prijateljem v zavetišču vedno pripravljen pomagati, predvsem želi na svobodo. Ko dobi supermoči, postane supermočan in neranljiv. Na prvi pogled je As robusten, a pod tem oklepom se skriva mehko srce. Ob koncu filma As dobi novega lastnika. Kaj misliš kateremu superjunaku, bi ustrezal tak tip kosmatinca?

TP

Pujska TP si zelo želi, da jo posvojijo in zaradi časopisa iz zavetišča ve vse o superjunakih. Še posebej pa je navdušena nad Čudežno žensko. Ko pridobi supermoči, se nenadoma lahko poveča in pomanjša, a ima težave z obvladovanjem te moči.

Marta

Želvakinja Marta nič ne vidi in se premika tako počasi, da je verjetno najpočasnejša žival na svetu. Ko pridobi supermoči, lahko nenadoma tekmuje s Flashem, a še vedno nič ne vidi. List solate pa ji bo vedno polepšal dan.

Čip

Veveriček Čip si ne želi zbežati iz zavetišča, saj se za rešetkami počuti varno. Boji se namreč vsega in vsakogar in nič drugače ni, ko pridobi nove elektrokinetične moči, saj ne želi nikogar poškodovati. Medse ga sprejmejo Zelene svetilke.

kupi

V videoteki DKino si filme lahko ogledate doma, v udobju dnevne sobe, nekatere že kmalu za tem, ko zapustijo kinematografe. Animirani film DC liga super ljubljenčkov je celo še vedno na sporedu v kinu. Za nakup vsebin v videoteki DKino lahko porabite tudi točke zvestobe in tako strošek nakupa filma še dodatno znižate.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
7. oktober 2022
6022
7. oktober 2022
DC liga super ljubljenčkov: Kripto, As, TP, Marta in Čip