Odprte programske sheme in Curiosity Stream za praznike

Igor Harb in Tamara Harb 5. december 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/tehnik-odprte-sheme-dec22-hero.jpg

V decembru Telekom Slovenije tradicionalno obdari svoje naročnike z razširjenim naborom televizijskih programov, ki so na voljo vsem naročnikom televizijskih storitev. Letos bo tako vse do 8. januarja 2023 vsem naročnikom na voljo največja programska shema Mega HD, ob tem pa še opcije Balkan s 64 programi, Cinestar Premiere z dvema premijskima filmskima programoma in za povrh še nova videoteka Curiosity Stream.

Programska opcija Mega TV je najobsežnejša programska opcija v ponudbi Telekoma Slovenije in vključuje 256 programov, med drugim 17 programov z dokumentarci, 19 filmskih programov, 13 otroških, kar 19 športnih in dovolj glasbenih za prav vsak okus in odlično vzdušje na novoletni zabavi. Ob tem je kar 107 programov na voljo v visoki ločljivosti HD.

Opcija Balkan prinaša neverjetno število TV-programov iz Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Severne Makedonije in Albanije, ki vključujejo tako nacionalne javne televizije, kot tudi komercialne, glasbene in športne kanale. Programska shema Mega HD že vključuje mnoge kanale Cinestar, kot sta Cinestar TV1 in Cinestar TV Action, kjer je zmeraj na sporedu množica odličnih filmov in serij, a opcija Cinestar Premiere prinaša še dva programa z najnovejšimi filmi, med drugim trilerjem V senci zarote, vojaško dramo Bes, romantično pustolovščino Izgubljena med valovi in letošnjo uspešnico Pes, režijskim prvencem Channinga Tatuma.

kupi

Curiosity Stream je nova pretočna videoteka z dokumentarnimi in izobraževalnimi vsebinami, ki jih lahko spremljate tudi na televizijskem kanalu Curiosity Channel. Priljubljene vsebine vključujejo serije kot so Učinek metulja, Kako se je podnebje zapisalo v zgodovino in Ženske, ki so ustvarjale zgodovino. Curiosity Channel je na voljo v programskih shemah Standard in Mega HD, tako da bo do vključno 8. januarja 2023 na voljo vsem naročnikom televizijskih storitev Telekoma Slovenije, videoteka pa bo na voljo vse do 1. marca 2023.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
5. december 2022
6062
6. december 2022
Odprte programske sheme in Curiosity Stream za praznike