December v HBO GO: In kot bi mignil…, Prevara, Zapor, Godzila proti Kongu

Igor Harb in Tamara Harb 13. december 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/HBOgo-tharb-DEC21-hero.jpg

December bo z obuditvijo dogodivščin junakinj kultnega Seksa v mestu zaigral na nostalgične note, nasul nekaj odličnih novosti, kot sta seriji Prevara in Zapor, in primešal še množico spektaklov, dram in odličnih filmov za izpolnitev skoraj vsake filmske želje.

In kot bi mignil…

Kultna serija Seks v mestu se vrača z večino glavne zasedbe, tako nas bodo Carrie, Miranda in Charlotte, sedaj v petdesetih, popeljale v njihov New York. Manjkala bo le legendarna Samantha, saj igralka ni želela več sodelovati pri ustvarjanju serije. Vrača pa se nekaj starih znancev, brez Živine pač ne gre. Nujen ogled za vse ljubitelje Seksa v mestu.

Prva dva dela novega poglavja bosta na voljo 9. 12., naslednji vsak četrtek. Celotna serija Seks v mestu pa je na voljo v HBO GO.

Prevara

Prevara temelji na resničnih dogodkih kontroverzne policijske operacije, ko je londonska policija v devetdesetih s pomočjo policistke pod krinko Lizzie James poskušala zvabiti v past glavnega osumljenca umora. V glavni vlogi odlična Niamh Algar, ki smo jo pred kratkim lahko videli na Liffu v filmu Cenzorka, prepoznali pa jo boste tudi iz serije Ridleya Scotta Volčja vzgoja. Priporočamo ljubiteljem kriminalnih dram in resničnih zgodb.

Celotna štiridelna serija je že na voljo v HBO GO.

Prišleci II

Odlična ZF serija, v kateri se ljudje iz različnih zgodovinskih obdobij nenadoma pojavijo v Oslu in ga dodobra spremenijo. Vikinginja Alfhildr celo postane kriminalistka ter združi moči z detektivom Larsom iz sedanjosti. V drugi sezoni se bosta tako spopadla z iskanjem morilca, saj Oslo pretresajo umori, ki spominjajo na Jacka Razparača.

Celotna prva sezona in prva dva dela druge sezone so že na HBO GO.

Zapor

Britanska serija v središče postavi moškega (Sean Bean), ki bo v zaporu prestajal večletno kazen, in paznika (Stephen Graham), ki se trudi po svojih najboljših močeh poskrbeti za varnost vseh – a tudi on ima šibko točko in tako sta oba postavljena pred nove preizkušnje.

Celotna tridelna serija je že na voljo v HBO GO.

Harry Potter: Bradavičarkin turnir domov

Ob dvajseti obletnici prvega filma o dogodivščinah Harryja, Hermione in Rona si privoščite kviz o tem sijajnem čarovniškem svetu. Glede na prvo epizodo je potrebno imeti res dobro oko in odlično poznavanje sveta Harryja Potterja. Za vse ljubitelje knjig in filmov. Dodaten plus je voditeljica, oskarjevka Helen Mirren.

Dva dela sta že na voljo v HBO GO.

Vrtnarja

Serija jemlje navdih iz resničnih dogodkov morilskega para, ki sta več kot desetletje uspela prikrivati zločin. V glavnih vlogah sta odlična igralca Olivia Coleman in David Thewlis. Zgodba pa se ne posveča toliko raziskavi umora, kot svetu, ki sta si ga ustvarila glavna junaka, da v njem bivata brez obremenjujoče realnosti, vsaj dokler ne zmanjka denarja.

Prvi del je že na voljo.

Godzila proti Kongu

Ultimativen dvoboj pošasti na katerega smo čakali vse od šestdesetih, ko smo ju nazadnje videli skupaj na filmskem platnu. Poleg spektakularno računalniško ustvarjenih pošasti je v filmu tudi kup dobrih igralcev, od Millie Bobby Brown do Alexandra Skarsgårda. Nujen ogled za ljubitelje pošastnih spektaklov.

Film je že na voljo v HBO GO.

Sanjski konj

Film je kot naročen za praznično vzdušje, saj zgodba o valižanski natakarici in njenih sovaščanih, ki zberejo denar, da bi vzredili dirkalnega konja, seveda potrka na vrata vseh, ki imajo radi zgodbe o uspehu skoraj nemogočega. Še opozorilo, film je nedvomno pocukran.

Film bo na voljo 12. 12. v HBO GO, takrat bo tudi predvajan na HBO ob 20h.

Lov na pošasti

Milla Jovovich se po po vseh zombijih, ki jih je v filmih Nevidno zlo ubila njena Alice, v Lovu na pošasti loti ogromnih bitij z neverjetnimi močmi. Tudi ta film je, tako kot Nevidno zlo, režiral igralkin mož Paul W. S. Anderson, zgodba pa ponovno temelji na videoigri.

Film bo na voljo 19. 12. , takrat bo tudi predvajan na HBO ob 20h.

Smrtonosni spopad

Še en film, ki temelji na videoigri in v katerem nas čaka poslednja bitka za usodo vesolja. Borec MMA Cole mora sprejeti zbrati najboljše borce, da se pripravi na bitko z bojevniki onostranstva.

Film je že na voljo v HBO GO, na HBO bo predvajan 26. 12.

Priporočamo ogled: Matrica, Pijana ljubezen, Čarovnica

Konec decembra pride v kino novi, četrti film Matrica, na zadnji dan v letu pa si boste lahko ogledali, kako se je vse začelo. Če ste mislili, da Adam Sandler igra samo v butastih komedijah, ste se zmotili, v filmu odličnega režiserja Paula Thomasa Andersona, ga boste spoznali v čisto drugačni vlogi ter v odlični družbi Phillipa Seymourja Hoffmana in Emily Watson. Ljubiteljem grozljivk pa priporočamo eno najboljših grozljivk prejšnjega desetletja, Čarovnica, a pazljivo, lahko vam krati spanec.

Pijana ljubezen je že na voljo, Čarovnica bo na voljo 10. 12., vsi trije filmi Matrice pa 31. 12.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
13. december 2021
5824
13. december 2021
December v HBO GO: In kot bi mignil…, Prevara, Zapor, Godzila proti Kongu