Decembrske novosti: Brezplačni TV-programi do 16. januarja

Tehnik 16. december 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/odprtje-shem-tharb-dec21-hero.jpg

Decembrski prazniki so najbolj čaroben del leta, da bodo še lepši, je Telekom Slovenije svojim naročnikom televizije brezplačno nadgradil programsko shemo z otroškimi, dokumentarnimi, filmskimi, športnimi in glasbenimi vsebinami. Nabor vsebin je resnično velik, tako boste decembra in januarja morali biti kar iznajdljivi pri iskanju časa za vse odlične programa, na katerih se bo našlo nekaj za vsakogar.

Brezplačni programi bodo na voljo od 15. decembra do vključno 16. januarja.

Otroške vsebine

Otroci bodo na programih Nickelodeon, Nick Jr. in Nick Toons med drugim lahko spremljali risanke brez katerih pri malih otrocih pač ne gre. Seveda s tem mislimo Tačke na patrulji in Pujso Pepo, nekoliko večji bodo lahko pogledali Avatarja. Če jim želite pokazati risanke iz davnih časov, pa tukaj najdete še Barbapapo in Smrkce.

Nickelodeon, Nick Toons, Nick Jr. bodo brezplačno na voljo vsem naročnikom televizijskih storitev.

NBA v živo in druge športne vsebine

Na svoj račun boste prišli tudi vsi športni navdušenci. Si morda želiš ogledati katero od NBA tekem v živo? Sedaj si jih lahko, na Areni Šport boš lahko spremljal_a tekme Dončičeve ekipe, pa tudi druge, vse v živo, a bo treba malo dlje ostati pokonci. Prva bo na sporedu že v četrtek, 16. 12., ob 01:30, ko se bodo Dallas Mavericks pomerili z LA Lakers.

Eurosport 1, Eurosport 2, Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena Sport 3, Arena Sport 4, Arena Fight, Arena eSport bodo brezplačno na voljo vsem naročnikom televizijskih storitev.

 

Filmi in serije

Dodatni filmski kanali bodo še otežili družinski izbor filmov za filmski maraton, ljubitelji serij pa boste med drugim zagotovo veseli Birminghamske tolpe na Cinestar Action&Thriller, od konca decembra pa bo ljubiteljem zgodovinskih dram na Epic Drama na voljo tudi povsem nova serija o avstroogrski princesi Sisi, zgodba o odraščanju princese iz soseščine. Nikakor pa ne zamudite filmskih uspešnic, kot sta Dežela La La in John Wick na Cinestar TV 1.

HGTV, TV 1000, Epic drama, Cinestar TV 1, Cinestar TV Action&Thriller, Cinestar Fantasy, Cinestar TV Premiere 1, Cinestar TV Premiere 2, Kitchen TV bodo brezplačno na voljo vsem naročnikom televizijskih storitev.

Glasba in dokumentarci

Ljubitelji glasbenega ozadja v stanovanju boste imeli na izbiro glasbo množice MTV programov. Izdatno se bo razširil tudi nabor dokumentarnih kanalov, tako boste lahko kmalu na kanalu Dicovery izvedeli več o na prvi pogled ljubkih surikatah, na Viasat Nature se boste sprehodili po Zemlji skozi letne čase, a šele od 20. decembra.

Discovery Channel, Animal Planet, Discovery TLC, Discovery ID Xtra, Travel Channel, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Curiosity Channel. Za glasbene navdušence pa: MTV HD, MTV 00's. Club MTV, MTV Hits, MTV 90's, MTV 80’s bodo brezplačno na voljo vsem naročnikom televizijskih storitev.

Naročniki programskih shem Standard, Mini in Mega HD pa bodo imeli na voljo še filmski Fox Movies, kuharski 24 Kitchen in dokumentarni National Geographic Wild.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
16. december 2021
5827
16. december 2021
Decembrske novosti: Brezplačni TV-programi do 16. januarja