Disney+ s serijo Moon Knight in oskarjevcem Encanto od 14. junija v Sloveniji

Tehnik 30. marec 2022 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/disney_plus_tharb_mar22_hero.jpg

Pretočna videoteka Disney+ bo od 14. junija na voljo tudi pri nas s ponudbo vsebin iz Disneya, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd, National Geographica in Star, kar je mednarodna znamka ameriškega Hulu.

Ob zagonu storitve Disney+ izpostavlja najbolj zaželene vsebine, med drugim priljubljeni seriji iz sveta Vojne zvezd, The Mandalorian in The Book of Boba Fett. Ogledali si bomo lahko tudi trenutno zelo pričakovano Marvelovo serijo Moon Knight, ki ima odlične prve odzive. V glavni vlogi je Oscar Isaac kot lik z disociativno motnjo identitete, ki ga potegne v dogodivščino z egipčanskimi bogovi. Delček serije so posneli tudi pri nas.

Na voljo bo tudi zabaven in lahkoten Marvelov akcijski film Shang Chi in legenda o desetih prstanih, kjer sta v glavnih vlogah Simu Liu in Awkwafina kot naslovni junak in njegova prijateljica, ki poskrbi za kup zabavnih scen.

Manjkalo ne bo niti vsebin za otroke, med drugim bo na voljo poletna uspešnica Luka o fantih, ki sta pravzaprav morski bitji, a se lahko spremenita v človeško obliko in odpravita na kopno. Tako se vržeta v poletje dogodivščin, da bi zaslužila za vespo. Končno si bomo lahko ogledali tudi ravnokar z oskarjem nagrajeni animirani film Encanto: Naš čarobni svet, zgodbo o čarobni družini Madrigal, ki mora obraniti svojo magičnost in jim pri tem lahko pomaga le Mirabel, edina oseba, ki čarobne moči nima. Oskarja je za prekrasno kostumografijo prejel tudi film Kruela, ki bo prav tako na voljo ob zagonu storitve. V glavni vlogi zgodbe o tem, kako je Kruela pravzaprav postala zlobna, je odlična Emma Stone.

Manjkali ne bodo niti Simpsonovi in priljubljena serija Talenti v belem ter lanski film Ryana Reynoldsa Glavni junak. Ljubitelji oddaj National Geographica se boste poleg kopice izvrstnih dokumentarcev o naravi razveselili tudi oddaje The World According to Jeff Goldblum, v kateri nas priljubljeni igralec popelje na pustolovščino, ko v vsaki od dvanajstih epizod izbere nek znan predmet in nas iz točke popolnega neznanja odpelje na potovanje, seveda kot zabaven in nekoliko vase zagledan Jeff Goldblum.

Zaenkrat informacij o lokalizaciji vsebin in torej razsežnosti sinhroniziranih vsebin še ni, na voljo bodo, ko bomo bliže zagonu storitve.

Pretočni ogled storitve Disney+ bo možen na do štirih napravah hkrati, neomejen prenos pa na do desetih. Poskrbljeno je seveda tudi za otroke, saj bodo starši lahko nastavili otroške vsebine, ki bodo omogočale dostop do starosti primernih vsebin. Podprtih bo sedem različnih profilov, tako da bo vsak lahko imel svojo bazo zanimivih in najljubših vsebin.

Cena mesečne naročnine bo 7,99 EUR, letna pa bo znašala 79,90 EUR.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
30. marec 2022
5889
30. marec 2022
Disney+ s serijo Moon Knight in oskarjevcem Encanto od 14. junija v Sloveniji