Ali veste ...

Tehnik 28. februar 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/Programske-opcije-harb-feb22-hero.jpg

da naši naročniki ob vezavi za 24 mesecev lahko prejmejmete izbrane programske opcije in sheme brezplačno za 1 leto?

Novi in obstoječi naročniki paketov NEO, NEO Svet in drugih izbranih paketov s televizijo lahko brezplačno uživate v izbranih vsebinah vso leto.

Katere programske opcije so na voljo?

Izbirate lahko med programskimi opcijami HBO, Voyo, Pickbox NOW, Balkan, Pink, Eksplozivni, Eksplozivni+, Cinestar TV Premiere, Minimax+, Dajmedol+, RUS 5+ in Šport, ki prinašajo bogat nabor vsebin v različnih jezikih in za različna občinstva.

Ali lahko naročim več kot eno?

Da, možno jih je naročiti več.

Ok, zanimivo, kako jih lahko naročim?

Naročilo je možno prek Mojega Telekoma, NEO Smartboxa, na prodajnem mestu ali s klicem na 080 8000.

kupi

Predstavitev opcij

Kaj prinaša HBO in koga bo najbolj razveselil?

Opcija HBO vključuje 5 programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax 2) ter storitvi HBO On Demand in HBO GO. Na TV programih in v videotekah boste našli odlične novejše uspešnice in klasike, tako hollywoodske spektakle kot tudi neodvisno in evropsko filmografijo. Seveda pa ne smemo pozabiti na impresivno knjižnico odličnih serij, kot so Sopranovi, Igra prestolov in Seks v mestu.

Kaj prinaša Voyo in koga bo najbolj razveselil?

Voyo poleg raznolike ponudbe filmov in serij za vse okuse poskrbi tudi za pestro domačo produkcijo serij, med katerimi navdušujejo V dvoje, Têlenovela in Ja, Chef! . Poleg tega prinaša knjižnico vseh serij iz POP TV in Kanal A, informativne oddaje in resničnostne šove ter kopico športnih dogodkov, vključno z ekskluzivnimi boksarskimi dvoboji.

Kaj prinaša Cinestar in koga bo najbolj razveselil?

Opcija CineStar TV Premiere vključuje dva programa CineStar TV Premiere 1 in 2, kjer boste našli izbor odličnih filmov in nadaljevank. Na obeh programih lahko premierno spremljate filme, ki so bili v kinu v zadnjem letu.

Kaj prinaša Pickbox NOW in koga bo najbolj razveselil?

Tudi opcija Pickbox NOW omogoča ogled filmov in serij na zahtevo, nekatere so na voljo takoj po svetovni premieri, tako kot aktualna odlična serija Nočni klici. Izbirate lahko tudi med odličnim naborom skandi serij, niso pa pozabili niti na zimzelene, kot je Poirot Agathe Christie. Videoteka je na voljo na NEO Smartboxu, do nje pa lahko dostopate tudi na telefonu, računalniku ali tablici.

Kaj prinaša Minimax+ in koga bo najbolj razveselil?

Otroci bodo veseli opcije Minimax+, saj so tukaj na voljo sinhronizirane risanke, med njimi tudi izredno priljubljene Maša in medved, Moj mali poni, Divja brat Kraft in Lego prijateljice.

 

Kaj prinašajo opcije Balkan, Pink in RUS 5+ ter koga bodo najbolj razveselili?

Opcija Balkan vključuje 46 TV programov iz Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Makedonije in Albanije, med njjmi hrvaški RTL, Al Jazeera Balkans in srbski RTS 1 in RTS 2. Opcija Pink ponuja 12 programov, kjer najdete za vsakogar nekaj, od filmov, serij, do risank in glasbe. RUS 5+ vključuje 9 ruskih programe za vse okuse in želje.

Kaj prinašajo Eksplozivni, Eksplozivni+ in DajmeDol+ ter koga bodo najbolj razveselil?

Eksplozivni ponuja kombinacijo 19 programov za odrasle in športnih programov, programi z vsebino za odrasle so zaklenjeni s starševskim geslom. Eksplozivni+ ponuja 6 programov za odrasle, večinoma evropske produkcije. DajmeDol+ pa je videoteka z vsebinami na zahtevo za odrasle.

Kaj prinaša Šport in koga bo najbolj razveselil?

Športne navdušence bo razveselila opcijo Šport, v katero so vključeni vsi programi Arena Sport in Šport TV, tako boste lahko na tekočem s tekmami v NBA, Bundesligo, motokrosom in še množico drugih športnih dogodkov.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
28. februar 2022
5869
28. februar 2022
Ali veste ...