Februar v HBO GO: Kralj Richard, Genialna prijateljica, Volčja vzgoja

Igor Harb in Tamara Harb 14. februar 2022 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/Novosti-hbo-go-tharb-feb22-hero.jpg

Najkrajši mesec v letu prinaša množico novosti, tako bodo na voljo nove sezone priljubljenih serij Genialna prijateljica, Ubij Eve in Volčja vzgoja, ogledali pa si boste lahko tudi film Kraj Richard o družini najboljših tenisačic vseh časov, sester Williams, ki je nominiran za 6 oskarjev.

Kralj Richard

Film o družini najboljših tenisačic na svetu, sester Williams, nas popelje na same začetke njune poti, ko ju je treniral oče. Kralj Richard je nominiran za oskarja za najboljši film, nominirana pa sta tudi Will Smith, ki igra njunega očeta, in Aunjanue Ellis, ki igra mamo. Film še posebej priporočamo teniškim navdušencem in navijačem obeh sester.

Kralj Richard je že na voljo.

Volčja vzgoja II

ZF serija o androidih, ki poskušata vzgajati otroke na sovražnem planetu, ustvarja Aaron Guzikowski (Tihotapci, Ugrabljeni), a za njo kot producent stoji tudi Ridley Scott, avtor ZF klasik, kot sta Osmi potnik in Iztrebljevalec. Dogodki druge sezone sledijo razburljivemu zaključku prve in glede na prve vtise kaže, da prinašajo več novih vprašanj kot odgovorov.

Prvi trije deli druge sezone so že na voljo, na voljo je tudi celotna prva sezona.

Genialna prijateljica III

Zgodba o prijateljstvu med Lilo in Eleno, ki temelji na priljubljenih knjigah Elene Ferrante, je zakorakala v tretjo sezono. Med tem se je Lila poročila, ostala v Neaplju in zapustila moža, Elena pa zakorakala v akademsko sfero in napisala svoj prvi roman. Sedaj se vsaka na svoj način spopadata s spreminjajočo se Italijo. S tretjo sezono se predstavi tudi nov režiser, ki je v intervjujih izjavil, da se je pri ustvarjanju zgledoval po neodvisnem ameriškem filmu sedemdesetih in predvsem režiserju Johnu Cassavetesu.

Prva dva dela sta že na voljo, naslednji bo 14. februarja. Prvi dve sezoni sta v HBO GO.

Ubij Eve IV

V četrti sezoni se Villanelle in Eve ponovno srečata iz oči v oči, prva je na terapiji, druga na novi misiji, ki pa jo je ponovno pripeljala do Villanelle. Kot je že v navadi, ima ta sezono novo glavno scenaristko, tokrat je to Laura Neal, ki bo serijo zaključila in je nasledila Phoebe Waller-Bridge (Flebag), Emerald Fennell (Obetavna mladenka) in Suzanne Heathcote (Bojte se živih mrtvecev).

Prva dva dela četrte sezone bosta na voljo 27. februarja. Prve tri sezone so na voljo v HBO GO.

Pozlačena doba

Avtor priljubljene serije Downton Abbey je zavihal rokave in se podal na novo dogodivščino, a tokrat ne med britansko plemstvo, temveč v New York na konec 19. stoletja. Seveda gre tudi tokrat za zgodovinsko dramo, postavljeno v čas mnogih sprememb, ko se mlada Marian Brook iz Pennsylvanije preseli v New York k tetama, ki sta se zapletli v vojno s sosedom, železniškim tajkunom.

Prvi trije deli so že na voljo, naslednji bo 15. februarja. Ob torkih tudi na HBO.

Stanje zakona II

V prvi sezoni sta se v kratkih desetminutnih pogovorih v baru pred terapijo za pare dobivala lika, ki sta ju odlično upodobila Rosamund Pike in Chris O’Dowd. V drugi sezoni se selimo v Connecticut, par pa bosta tokrat igrala Brendan Gleeson in Patricia Clarkson.

Druga sezona bo na voljo 15. februarja, prva je že na voljo.

Zloben

Nova grozljivka ustvarjalca serije grozljivk Priklicano zlo v središče postavi mlado žensko, ki ima vizije umorov, nato pa se zave, da gre za resnične dogodke. Ena bolje ocenjenih grozljivk lanskega leta.

Zloben bo v HBO GO na voljo 11. februarja, isti dan bo ob 21. uri predvajan na HBO.

Veliki svetniki Newarka

Sopranovi, ena najbolj priljubljenih HBOjevih serij vseh časo, so sedaj dobili še predzgodbo, film o mladem Tonyju Sopranu, ki ga je v seriji briljantno upodobil danes že pokojni James Gandolfini. Njegovo mlajšo različico odigra njegov sin Michael Gandolfini. Tonyja Soprana v filmu spoznamo, ko nanj močno vliva njegov stric, ki je odigral ključno vlogo pri oblikovanju mafijskega šefa, kot ga poznamo iz serije.

Film bo na voljo v HBO GO 20. februarja, isti dan bo ob 21. uri predvajan na HBO.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
14. februar 2022
5864
14. februar 2022
Februar v HBO GO: Kralj Richard, Genialna prijateljica, Volčja vzgoja