HBO Max v aprilu: Hiter kot strel, Nasledstvo, Barry, Pod figami

Igor Harb in Tamara Harb 19. april 2023 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/TS_IG_HBO-Max-april-1200x628.jpg

Ljubitelje akcijskih komedij bo razveselil izredno zabaven akcijski film Hiter kot strel z Bradom Pittom, oboževalci serije Nasledstvo, ki je blizu polovice končnega razpleta, težko čakamo ponedeljke z novimi zapleti in intrigami, april pa prinaša tudi zadnjo sezono odlične serije Barry. Ljubitelji umetniških filmov boste veseli filma Pod figami, ki smo ga lani lahko videli na Liffu, in pa filmov edinstvene Agnès Varda.

Hiter kot strel (Bullet Train)

Brad Pitt je poklicni morilec z imenom Pikapolonica, ki se je po bolniški odsotnosti zaradi izčrpanosti pravkar vrnil na delo na japonski hitri vlak, da bi pobral kovček z denarjem. Seveda so na vlaku tudi drugi poklicni morilci in akterji, ki želijo kovček. Zabaven film z veliko dobre akcije.

Hiter kot strel je že na voljo v HBO Max.


Barry IV

Ta izredno črna komedija se približuje koncu, začela se je namreč zadnja, četrta sezona zgodbe o Barryju, poklicnem morilcu, ki je v prvi sezoni ugotovil, da bi bil raje bil igralec, a se kar ne uspe izviti iz krempljev kriminala.

Na voljo sta dva dela četrte sezone in celotne prve tri sezone.


Nasledstvo IV

Ob koncu tretje sezone so Kendall, Roman in Shiv združili moči, a je njihov načrt padel v vodo. Sedaj smo že skoraj na polovici zadnje, četrte sezone, a kam natančno se bo obrnila zgodba še ni jasno, vsekakor pa nihče ni postal manj preračunljiv.

Na voljo so štirje deli četrte sezone in prve tri sezone.


Pod figami

Tunizijski film skozi zgodbo obiralcev sadja razkriva težave tunizijske družbe, ko nekega povsem običajnega dne med obiranjem na dan privrejo razredne in spolne delitve, ki prepredajo to afriško državo.

Pod figami je že na voljo v HBO Max.


Mumije

Animirana pustolovščina o mumijah, ki se v lovu na prstan znajdejo v sodobnem Londonu seveda prinaša obilo smeha, saj se mumije v našem svetu pač ne znajdejo najbolje. A dragocenost, ki jo je ukradel britanski arheolog, je treba dobiti nazaj.

Film Mumije je že na voljo v HBO Max.


Ljubezen in smrt (Love & Death)

Miniserija, ki se dogaja v Teksasu, temelji na resničnih dogodkih. Kriminalna drama se osredotoča na dogodke, ko so umora s sekiro obtožili gospodinjo v majhnem mestu, ki je imela afero z možem umorjene. V glavnih vlogah Jesse Plemons in Elizabeth Olsen.

Serija bo na voljo 27. 4 na HBO Max.


Sestreljeni črni jastreb (Black Hawk Down)

Akcijski vojni film Ridleya Scotta temelji na dejanskih dogodkih in knjigi, ki oriše usodne dogodke v Somaliji. Čeprav se odkrito postavi na stran ameriških vojakov in film zanima predvsem njihova izkušnja, dobro prikaže vojno zmedo in kaj se zgodi, ko se vse zalomi in so vojaki prepuščeni samim sebi.

Film je že na voljo v HBO Max.


Agnès Varda: Cléo od petih do sedmih, Bitja, Sreča

Režiserka, scenaristka, fotografinja, aktivistka in pomembna figura sodobnega filma je posnela več kot šestdeset filmov, trije so voljo tudi v HBO Max. Njen najbolj znan je Cléo od petih do sedmih, prelomni film francoskega novega vala, v katerem spremljamo pevko, ki čaka na rezultate testov, ki bodo potrdili ali ovrgli diagnozo raka. V Sreči se navidezno srečen možakar zaplete v razmerje s poštno uslužbenko, a njegova afera ni brez posledic. V filmu Bitja se začneta mešati fikcija in resničnost, ko moški piše roman, v katerega vključi prebivalci vasi, kjer živi z ženo.Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
19. april 2023
6153
19. april 2023
HBO Max v aprilu: Hiter kot strel, Nasledstvo, Barry, Pod figami