HBO Max v juliju: Hiša Gucci, Izganjalci duhov, Spider-Man, Westworld

Igor Harb in Tamara Harb 19. julij 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/HBO-MAX-JULIJA22-THARB-HERO.JPG

Julijske poletne večere bomo preživeli ob novih delih ZF serije Westworld in Irme Vep, filmskim navdušencem priporočamo film Spider-Man: Ni poti domov, v katerem ne manjka akcije, zabave in presenečenj. Dobro novico imamo tudi za vse, ki si še niste ogledali filma Hiša Gucci ali pa si ga želite še enkrat, film je namreč že na voljo v HBO Max.

Hiša Gucci (House of Gucci)

Zgodbo modne hiše Gucci, vzpone in padce imperija spremljamo skozi zgodbo Maurizia Guccija in Patrizie Reggiani, ki sta se zaljubila in kljub nasprotovanju poročila, gradila imperij ter se na koncu razšla. Njun razhod pa je privedel do umora. Lady Gaga se je na vlogo Patrizie trdo pripravljala, Adam Driver se je kot Maurizio prepustil modi osemdesetih, Jared Leto kot Maurizijev bratranec Paolo pa je moral skozi dolge preobrazbo in se ga pod masko skoraj ne prepozna.

Film je že na voljo.

Izganjalci duhov: Zapuščina (Ghostbusters: Afterlife)

Najnovejši film o izganjalcih duhov se vrača h koreninam. Režijo je prevzel Jason Reitman, sin Ivana Reitmana, režiserja filmov iz osemdesetih, film pa se dogaja 32 let po dogodkih drugega dela, ko se v majhnem mestu začnejo dogajati čudne reči. Vrnejo se duhovi, pa tudi stari dobri liki iz osemdesetih, pa čeprav so v središču akcije otroci.

Film bo na voljo 24. julija, isti dan bo tudi premiera na HBOju ob 20. uri.

Spider-Man: Ni poti domov (Spider-Man: No Way Home)

Tudi tretji film s Tomom Hollandom v vlogi Spider-Mana navduši. Zabavna akcijska pustolovščina, v katero se vplete tudi Doktor Strange, nas popelje v svet, kjer vsi poznajo identiteto Spider-Mana, poskus reševanja tega problema pa v zgodbo pripelje še dva stara znanca.

Film bo na voljo 31. julija, isti dan bo tudi premiera na HBOju ob 20. uri.

Raperke (Rap Sh!t)

Nova serija Isse Rae, glavne igralke in soustvarjalke priljubljene serije Negotova (Insecure), nas popelje v Miami, kjer spremljamo dve srednješolski prijateljici, ki se ponovno najdeta in se skupaj podata v glasbene vode. Issa Rae je sodelovala pri pisanju scenarija za prvi in zadnji del, hkrati je tudi izvršna producentka celotne serije.

Prva dva dela serija bosta na voljo v HBO Max 22. julija.

Novi deli serij: Irma Vep, Westworld IV, Milijarde VI

Julija se bo zaključila serija Irma Vep, v kateri Alicia Vikander igra filmsko zvezdo, ki je prišla v Francijo na snemanje predelave filma o vampirjih, Westworld nadaljuje s četrto sezono, šesta sezona Milijard pa bo na sporedu ob petkih na HBO, vsi deli pa so že na voljo na HBO Max. Zadnji del serije Irma Vep bo na voljo 26. julija, novi deli Westworlda so na voljo ob ponedeljkih.

Klasike: Čarovnik iz Oza (The Wizard of Oz)

Klasiko Čarovnik iz Oza z Judy Garland v vlogi Dorothy je treba videti in otroci bodo ob prehodu iz črno bele slike v barvno ob vstopu v deželo Oz navdušeni. Dorotohy namreč odnese tornado in domov ji lahko pomaga le čarovnik iz Oza, na poti do njega pa sreča skupino prijateljev, ki prav tako potrebujejo čarovnikovo pomoč. Primerno za otroke od šest let naprej.

Film je že na voljo.

Priprave na Zmajevo hišo: Igra prestolov

Konec avgusta prihaja na HBO Max serija Zmajeva hiša, zgodba o družini Targaryen, ki smo jo spoznali v Igri prestolov. Če vas epske zgodbe mikajo že sedaj, si med čakanjem oglejte kakšen del Igre prestolov, saj je na voljo vseh osem sezon boja za prestol v Zahodnjem.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
19. julij 2022
5960
19. julij 2022
HBO Max v juliju: Hiša Gucci, Izganjalci duhov, Spider-Man, Westworld