HBO Max v novembru: Ježek Sonic 2, Ne skrbi, draga, Selena + kuharji, Beli lotus

Igor Harb in Tamara Harb 24. november 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/HBO-novosti-tharb-nov22-hero.jpg

Novembra se vrača priljubljen Ježek Sonic, ljubitelje trilerjev pa bo razveselil film Ne skrbi, draga, ki je dodobra razburkal javnost. Kuharski navdušenci lahko kuhate s Seleno Gomez, ki se prepusti nasvetom odličnih chefov, na voljo pa so tudi novi deli serije Beli lotus, v kateri še vedno ne vemo, kako se bo vse skupaj razpletlo.

Ježek Sonic 2 (Sonic the Hedgehog 2)

Hitri Sonic se vrača, prav tako njegov nasprotnik dr. Robotnik, ki tokrat s sabo pripelje še pomočnika. Bitka za smaragd, s katerim želi dr. Robotnik uničiti civilizacijo, bo tako še težja, a tudi Sonic ne bo več sam. Za vse, ki ste uživali v prvem delu, je ogled nadaljevanja nujen.

Film je že na voljo v HBO Max.

Ne skrbi, draga (Don’t Worry Darling)

Olivia Wilde s svojim drugim vizualno spektakularnim celovečercem zapluje v skrivnostne vode, v petdeseta, v idilično skupnost, kjer moški delajo na skrivnem projektu, ženska pa gospodinjijo. A glavno junakinjo Alice (Florence Pugh) začnejo stvari begati, zato podvomi v projekt in njegovega vodjo Franka, pa tudi v skupnost. Navdih za osnovno idejo filma so našli v filmih Trumanov show, Izvor in Matrica.

Film je že na voljo v HBO Max.

Selena + kuharji (Selena + Chef)

Kot pove že naslov v seriji spremljamo Seleno Gomez, ki skupaj z različni chefi pripravlja zanimive jedi, pa čeprav so vsak v svoji kuhinji in na vezi le prek videopovezave. Povsem sproščena kuharska oddaja, v kateri je pod stresom predvsem Selena, saj priprava hobotnice in drugih dobrot ni mačji kašelj.

Serija je že na voljo v HBO Max.

Beli lotus (White Lotus) II

Druga sezona nas ponovno popelje v petično letovišče Beli lotus, a tokrat na Sicilijo, kjer spoznamo tudi povsem druge like; iz prve sezone se vrne le bogatašinja Tanya, ki je polna negotovosti in frustracij, tokrat pa s sabo pripelje še asistentko in moža. V letovišču spremljamo še dva para, dedka, očeta in sina družine, ki išče svoje sicilijanske korenine, v zgodbo se vmešata še dve domačinki, ena od njiju je namreč prostitutka.

Na voljo so štirje deli druge sezone, novi deli so na voljo ob ponedeljkih.

Spolno življenje študentk (The Sex Lives of College Girls) II

Druga sezona serije, ki sta ju ustvarila scenarista in producenta Mindy Kaling (Never Have I Ever) in Justin Noble (Brooklyn 99), prinaša še več zabavnih situacij, v katerih se znajdejo glavne junakinje, pa tudi tistih bolj resnih in težavnih, saj študentsko življenje niso le zabave in seks – ne glede na to, kaj obljublja naslov.

Na voljo sta že dva dela druge sezone, novi deli so na voljo ob četrtkih.

Angležinja (The English)

Angleška dama Cornelia Locke pride na divji zahod, da bi našla človeka, ki naj bi bil odgovoren za smrt njenega sina. Na poti sreča pripadnika staroselcev iz plemena Pawnee, tudi bivšega pripadnika vojske, ki želi povrniti svojo zemljo. Po spletu okoliščin združita moči. Serija z Emily Blunt v glavni vlogi je dobila odlične kritike, a tudi opozorila glede nasilnih scen.

Celotna sezona je že na voljo v HBO Max.

Nova božična zgodba (A Christmas Story)

Pa še malo božiča, saj je na voljo že nadaljevanje Božične zgodbe, ki je postavljeno v sedemdeseta. Ralphie iz originalne zgodbe je sedaj odrasel moški, ki se z družino vrne v rojstni kraj in poskuša poskrbeti, da bodo vsi skupaj doživeli božič kot ga je kot otrok tudi sam.

Film je že na voljo v HBO Max.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. november 2022
6060
24. november 2022
HBO Max v novembru: Ježek Sonic 2, Ne skrbi, draga, Selena + kuharji, Beli lotus