Igra prestolov je lahko tudi zabavna

/PublishingImages/game-of-thrones-je-lahko-zabaven-hero.jpg

Z brutalnimi umori, izdajami, mučenji in bitkami Igra prestolov ne trpinči le svojih likov, ampak je lahko naporna tudi za gledalce. Za oddih in razvedrilo smo zbrali najboljše zabavne videe, ki so nastali skozi leta predvajanja serije. Vsi posnetki so v angleščini.

Igra prestolov je na sporedu ob ponedeljkih na HBO ob 3. uri in ob 20. uri, na voljo je tudi v videoteki HBO GO in HBO OD. Danes zvečer bo na sporedu 5. del šeste sezone. Besedilo in nekateri videi razkrijejo nekaj ključnih scen Igre prestolov, a če ste gledali že do 2. dela 6. sezone, potem vas ne bo nič presenetilo.

Satiričen pogled na Igro prestolov

Honest Trailers oziroma Iskreni napovedniki je serija satiričnih videov o filmih in serijah, ki jih pripravljajo v spletnem mediju Screen Junkies. Njihov pogled na Igro prestolov je legendaren in seveda eden najbolj gledanih.

Prvi video o seriji, v kateri se, kot pravijo ustvarjalci videa, vsi bojujejo, da bi sedeli na najbolj neudobnem stolu na svetu, nobenega pa ne skrbi invazija zombijev, pokriva prve tri sezone.Drugi video se nanaša na četrto in peto sezono (in celo nekaj prizorov iz šeste sezone) serije, v kateri nam vedno znova predstavijo zanimive like, ki se nam priljubijo, da potem lahko iznajdejo zanimive in nove način, kako jih ubiti. A uganete, katerega kralja so razglasili za Justina Bieberja?Kdo je najboljši Jon Sneg?

Za Sophie Turner, ki v Igri prestolov igra Sanso Stark, so v NET-A-PORTER pripravili nekaj izzivov. Med drugim z glasom Jona Snega recitira komad Hello od Adele. In Sophie res obvlada.Oponašanje Jona ji gre vsekakor bolje od rok kot oponašanje Wolverina. Ampak ali je tako dobra, kot trojica, ki je z odličnim oponašanjem v pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live! presenetila celo Kita Harringtona, ki v seriji igra Jona Snega?Kaj se zgodi, če na večerjo pripelješ Jona Snowa

V ameriški večerni oddaji Late Night with Seth Mayers so pripravili humorističen prispevek, v katerem TV voditelj Seth Mayers na večerjo s prijatelji povabi tudi Jona Snega. Več o tem, kako v pogovor sproščeno vplesti incest, umore in obglavljanja iz Zahodnjega, pa v spodnjem videu.A lahko malo pospešite?

Saturday Night Live je ameriška zabavna oddaja v kateri skozi skeče obdelajo aktualne teme. Na začetku šeste sezone seveda ni šlo brez Igre prestolov. Predvsem jih je zmotilo zavlačevanje z vrnitvijo Jona Snega.


Foto: © 2016 Home Box Office, Inc.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. maj 2016
2985
23. maj 2016
Igra prestolov je lahko tudi zabavna