Januar v HBO GO: Evforija II, Razkrivanje čarovnic III, Snake Eyes

Igor Harb in Tamara Harb 24. januar 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/hbo-novosti-tehnik-jan22-hero.jpg

Prvi mesec v letu je v HBO GO prinesel nove sezone priljubljenih serij, kot je Evforija, množico filmov na čelu z akcijskim spektaklom Snake Eyes in lanskim oskarjevcem Judež in črni mesija. Za vse, ki vas zanima, kaj se je dogajalo pred enim letom v Washingtonu, pa je na voljo dokumentarec Štiri ure v Kapitolu.

Evforija II

Druga sezona serije o najstnikih, ki seksajo in se drogirajo, je deležna še več zgražanja kot prva. V glavni vlogi Rue, najstnice, ki se je v prvi sezoni vrnila iz klinike za odvajanje, je Zendaya, ki je medtem odigrala tudi vlogo v Dunu, enem najboljših filmov lanskega leta.

Prvi trije deli druge sezone so že na voljo.

Krepostni Gemstonovi II

V drugi sezoni serije avtorja Dannyja McBrida družini televizijskega pridigarja preti nevarnost, saj jih nekdo želi uničiti, vrne pa se tudi oseba iz njihove preteklosti. Seveda pa so kot zmeraj sami sebi največji sovražniki.

Štirje deli druge sezone so že na voljo.

Razkrivanje čarovnic III

Vampir Matthew (Matthew Goode) in čarovnica Diana (Teresa Palmer) se v tretji in zadnji sezoni soočita z novo pustolovščino, ko se morata upreti zlobnim načrtom svojih sovražnikov in poiskati nove zaveznike. Serija sledi literarnim predlogam (ki so na voljo tudi v slovenščini) in se zaključi enako kot knjižna trilogija.

Celotna tretja sezona je že na voljo.

Harry Potter 20. obletnica: Vrnitev na Bradavičarko

Emma Watson, Daniel Radcliffe in Rupert Grint, ki so upodobili priljubljene junake Harryja Potterja, se ob obletnici filma vračajo na set Bradavičarke. Skupaj s preostalo zasedbo in režiserjem nam bodo v posebni oddaji razkrili še kakšne podrobnosti teh priljubljenih filmov. Nujen ogled za ljubitelje Harryja Potterja.

Harry Potter 20. obletnica: Vrnitev na Bradavičarko je že na voljo.

Tiho mesto 2

Nadaljevanje izjemno uspešne grozljivke o družini, ki je prisiljena živeti v tišini, da se izogne zavojevalskim vesoljcem. Ko se družina odpravi poiskati druge preživele, ugotovijo, da vesoljci niso edina nevarnost.

Tiho mesto 2 je že na voljo.

Malenkosti

Kriminalni triler z izjemno zasedbo na čelu z Denzelom Washingtonom nas popelje v Los Angeles, kjer detektiva raziskujeta serijo umorov, ki spominjajo na nerešen primer iz preteklosti. Triler starega kova, za vse ljubitelje žanra.

Film Malenkosti bo na voljo 31. januarja.

Shiva Baby

Danielle se na sedmini po pogrebu znajde v kopici neprijetnih situacij, saj so tam njeni starši, njen ljubimec, ki ji za njuna srečanja plačuje, je tja prišel z ženo in dojenčkom, za nameček pa je tam še njena bivša punca. Film skače iz enega žanra v drugega, tako ne manjka komedije in drame, za trenutek pa smo priča grozljivi klavstrofobiji, ko se zdi, da za Danielle ni pobega.

Shiva Baby je že na voljo.

Snake Eyes

Snake Eyes je zgodba, ki predstavi pot naslovnega junaka od gangsterskih poslov do članstva v elitni vojaški ekipi G.I. Joe. Gre za tretji film, ki pokuša vzpostaviti svet, ki temelji na teh priljubljenih igračah in risankah iz osemdesetih. Obvezen ogled za ljubitelje akcije in borilnih veščin.

Snake Eyes je že na voljo.

Tom in Jerry

Lanski film o Tomu in Jerryju, mačku in miški, ki sta si nenehno v laseh, nas popelje v New York, saj se je Jerry preselil v elitni hotel, kjer bo poroka, zato načrtovalka poroke najame Toma, da bi se ga znebil. A zaprisežena nasprotnika bosta prisiljena združiti moči, ko se na obzorju pojavi nov sovražnik.

Tom in Jerry je že na voljo.

Judež in črni misija

Biografska drama o predsedniku stranke Črnih panterjev, ki ga je FBIju izdal njegov tesni sodelavec, je lanski dobitnik dveh oskarjev. Za stransko vlogo ga je prejel Daniel Kaluuya (Zbeži! ).

Judež in črni mesija je že na voljo.

Ledena cesta

Liam Neeson ponovno rešuje, a tokrat ujete rudarje. A da bo sploh dobil priložnost za reševanje, mora premagati ledeno cesto nad zmrznjeno reko. V bitki s časom, da bi pravočasno prišel do rudarjev, se spopada z naravnimi silami in sabotažo.

Ledena cesta je že na voljo.

Štiri ure v Kapitolu

Dokumentarec razkriva dogodke napada na Kapitol lanskega 6. januarja. Prikazani so nekateri še nepredvajani posnetki, ki pričajo o hitri eskalaciji nasilja.

Dokumentarec je že na voljo.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. januar 2022
5851
24. januar 2022
Januar v HBO GO: Evforija II, Razkrivanje čarovnic III, Snake Eyes