Kitchen TV: mineštra za vse okuse

Tehnik 28. september 2022 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/programskaopcija_kitchenTV_tehnik_sept22_hero.jpg

Včasih nam zmanjka kuharskih idej, a poleg knjig, blogov, instagrama in youtuba, lahko posežemo tudi po dobrih starih kuharskih oddajah na TVju. Kanal Kitchen TV ponuja ideje iz bližnje soseščine, a to ne pomeni, da bomo spoznali le tradicionalno prehrano iz Balkana. Zanimive recepte bodo našli tako športniki, vegani, ljubitelji sladkega, seveda pa so na voljo tudi regijsko specifični recepti, ki jih na primer najdemo v oddaji Istranke, ki je bila premierno predvajana ta mesec.

Istranke

Se vam že kolca po poletju, oddihu na Hrvaškem, obiskih Istre? Delček tega lahko doživite tudi v kuhinji, z recepti te prekrasne pokrajine. V novi oddaji šest žensk iz Istre predstavi recepte iz tega dela Hrvaške, med drugim istrsko pašto, bakalar, piškote cukerančiće, poleg tega pa bomo seveda spoznali tudi njihove zgodbe. A se vam že cedijo sline?

Vege izziv z Danielo

Danijela Pantić Conić, nekdanja voditeljica TV kviza, predstavi množico preprostih jedi brez mesa. Danijela je veganka, ki nas med drugim popelje v pripravo namazov, na primer iz sončničnih semen, zelenih šejkov, preprostih gobovih juh, vmes pa se najde tudi kak dober nasvet za zdrave obroke za otroke.

Veliki prigrizki Toma Gretića

Tomislav Tom Gretić je kuhal po odličnih hotelih in restavracijah v Parizu, Dubaju, pa tudi na Hrvaškem. Kot kuhar, ki je zaradi svojega dela srečal mnoge znane ljudi in preživel čas na številnih koncih sveta, Tomislav med kuhanjem dobrot pove tudi marsikatero zanimivost iz svoje kariere.

Kanal Kitchen TV je vključen v programsko shemo Standard in Mega HD in omogoča 7 dni ogleda nazaj ter snemanje.

Programsko opcijo Kitchen TV lahko ob vezavi za 24 mesecev spremljate 1 leto brezplačno. V opcijo je vključena videoteka z raznolikimi kuharskimi oddajami iz področja Balkana.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
28. september 2022
6013
28. september 2022
Kitchen TV: mineštra za vse okuse