Legendarni Rambo se septembra vrača na velika platna (video)

Tehnik 10. junij 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/rambo-kavcic-jun19-hero.jpg

Franšiza Rambo, ki je predvsem v 80. letih prejšnjega stoletja navduševala stare in mlade, bo letošnjega septembra bogatejša za še en film. Prihaja namreč Rambo: Last Blood. Za film Rambo: Last Blood smo sedaj dobili tudi že prvi »teaser« napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

 

Vlogo Johna Ramba bo tudi v novem filmu Rambo: Last Blood odigral Sylvester Stallone. Ta je to vlogo odigral že v prejšnjih filmih franšize, tako da se zdi izbira za glavno vlogo kar logična. Je pa res, da znani ameriški igralec ta hip šteje že častitljivih 72 let, tako da ženskega spola ne bo več mogel navduševati z goro mišic, kot je to počel v osemdesetih.

Pričakovati je, da bo Rambo: Last Blood zadnji film v uspešni franšizi Rambo. Povsem mogoče je, da si boste ta film lahko za tem, ko bo zapustil kinodvorane, ogledali tudi prek DKina. Predlagamo, da spremljate našo ponudbo v DKinu.

Franšiza Rambo šteje skupaj pet filmov. First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1988), Rambo (2008) in novi Rambo: Last Blood (2019).

Vira: youtube.com, themoviedb.org.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. junij 2019
4677
10. junij 2019
Legendarni Rambo se septembra vrača na velika platna (video)