Napoved: Krepostni Gemstonovi

Igor Harb in Tamara Harb 2. avgust 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/krepostni-harb-avg19-hero.jpg

Avgust bo ponovno ponudil pester nabor novih serij, saj jih pričakujemo celo množico, med drugim tudi HBOjevo komično serijo o zvezdniškem televizijskem pridigarju. Avtor serije Krepostni Gemstonovi je Danny McBride, ki je že stari znanec TV zaslonov.

Serija se osredotoča na družino TV pridigarja Elija Gemstona v podobi legendarnega Johna Goodmana, ki skupaj z otroci odlično služi v imenu vere. Avtor poudarja, da serija nikakor ni napad na religijo in vernike, ampak je le zgodba, ki je postavljena v ta okvir in o ljudeh, ki pridigajo eno, počnejo pa drugo.

Danny McBride ni zgolj ustvarjalec in producent, ampak igra tudi Jesseja Gemstona, ki očetovo delo prireja za sodobno občinstvo. Njegovo sestro upodobi Edi Patterson, ki je sodelovala tudi pri McBrideovem prejšnjem projektu Pomočnika ravnatelja, brata pa Adam Devine, ki je zaslovel z odbito serijo Deloholiki.

Ustvarjalci pravijo, da v seriji ne manjka moške golote, Danny McBride se je celo pošalil, da so poskušali preseči kontroverzno serijo Evforija. Očitno so kritike o prekomerni ženski goloti v Igri prestolov in zahteve (gledalk) po moški obrodile sadove.

Če ste bili navdušeni nad prejšnjima McBrideovima serijama Minljiva slava in Pomočnika ravnatelja, vas bodo skoraj zagotovo prepričali tudi Krepostni Gemstonovi.

Serija bo premierno na sporedu 19. avgusta.

Foto: HBO


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. avgust 2019
4789
2. avgust 2019
Napoved: Krepostni Gemstonovi