Ne spreglejte na TV: Vaiana, Izganjalci duhov, Rachel se poroči, 22 Jump Street

/PublishingImages/vaina-tvpriporocila-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Vaiana: Iskanje bajeslovnega otoka (Moana) v DKino

Elsa, Ana, Zlatolaska in Merida so postavile nova pravila Disneyevih animiranih filmov, a so bile še vse princese, čeprav samozavestne in samostojne. Vaiana pa kar hitro sama poudari, da ni princesa, ampak poglavarjeva hči. Film nas popelje na dogodivščino v Polinezijo. Ko otoku grozi nevarnost, se mlada junakinja odloči, da bo poiskala polboga Mauija, ki je zakrivil celo zmešnjavo in jo lahko tudi popravi, a za to potrebuje njo, da bosta skupaj rešila svet.

V DKino je na voljo sinhronizirana različica.


 

Izganjalci duhov (Ghostbusters) v HBO Go

Morda bi pričakovali, da bo režiser komedij, kot so Dekliščina, Drzni par in Vohunka iz tega osnovnega materiala naredil nekaj bolj nepričakovanega, kot je lanska uspešnica, a nobenega dvoma ni, da je zasedba navdušila. Kljub množici negativnih komentarjev ljudi, ki niso prenesli, da so izganjalci iz leta 1984 dobili konkurenco, so Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones in Kate McKinnon postale vzornice mnogih deklet in fantov po vsem svetu. Edini moški član ekipe je (nesposoben) tajnik v podobi samega Chrisa Hemswortha (Thor), ki se izkaže v povsem drugačni vlogi, kot smo jih pri njem vajeni.

Izganjalci duhov bodo na sporedu v nedeljo ob 20h na HBO, potem pa tudi v HBO Go.


 

Rachel se poroči (Rachel Getting Married) v Pickbox

Proti koncu meseca pride v kino komična ZF drama Velikanka, v katerem lik Anne Hathaway ugotovi, da upravlja pošast, ki straši po Seulu, kar je vsekakor nov teritorij za slavno igralko. A največji preskok je naredila s filmom Rachel se poroči iz 2008, kjer je dokazala, da ni zgolj za romantične komedije, temveč da je lahko izjemna tudi v dramskih vlogah in si je prislužila tudi nominacijo za oskarja. Zgodba se osredotoča na Kym, ki se vrne domov iz centra za zdravljenje odvisnosti na poroko svoje sestre Rachel, kar sproži verigo pogosto neprijetnih, a tudi komičnih dogodkov in prikaže izredno zanimiv družinski portret.


 

22 Jump Street: Mladeniča na faksu (22 Jump Street) v Voyo

Jonah Hill in Channing Tatum sta kot policista pod krinko navdušila že v prvem filmu 21 jump Street, ko sta se podala v srednjo šolo. Tokrat gresta na univerzo, kjer se eden od njiju spoprijatelji s športniki, drugi pa postane del umetniške scene, zato se morata naučiti kako ob študentskem življenju ostati prijatelja in razrešiti primer. Ob noro smešnima glavnima junakoma za številne nepričakovano smešne scene poskrbi tudi Jillian Bell, ki postaja ena najboljših komikov svoje generacije.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. april 2017
3395
11. april 2017
Ne spreglejte na TV: Vaiana, Izganjalci duhov, Rachel se poroči, 22 Jump Street