Ne spreglejte na TV

/PublishingImages/TV-20052016-Spectre-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Spectre v DKino

Najnovejši Bond, morda zadnji z Danielom Craigom v glavni vlogi, prihaja v soboto 21. 5. v videoteko DKino. Impresiven in naspidiran akcijski začetek filma vas bo držal pokonci, tudi če si boste film ogledali v poznih večernih urah. Bond se tokrat poda v drobovje zločinske organizacije Spectre, pri nalogi pa mu pomagata novo Bondovo dekle Léa Seydoux in prvič tudi Bondova ženska, Monica Bellucci.


 

Zaključek sezone Ene žlahtne štorije na Planet TV

V torek, 24. maja ob 20. uri bo na sporedu zaključni del tretje sezone. Domača serija sodi med najbolj gledane programe, zato gotovo že komaj čakate na razplet različnih štren.

 

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, nove dele tretje sezone pa celo predpremierno, 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

Pokal Slovenije na SLO 2

V sredo, 25. 5. se bosta v finalu Pokala Slovenije pomerila NK Maribor in NK Celje. Prenos bo na SLO 2 ob 20h. V Prvi ligi so stvari pred zadnjim krogom, ki bo potekal v soboto, 21. 5., že odločene, NK Olimpija je prvak, vendar pa pokal še ni podeljen.

Seinfeld v Pickbox

Pickbox uspešno poteši tudi željo po nostalgiji in tako lahko tam najdemo tudi vseh devet sezon legendarne serija Seinfeld. Ali, kot pravijo njeni ustvarjalci, serije o ničemer. Štirje prijatelji Jerry, George, Elaine in Kramer v devetih sezonah skozi sproščen dialog predelajo skoraj vse. Julio Louis-Dreyfuss, ki je igrala Elaine, lahko trenutno spremljate v HBOjevi seriji Podpredsednica, v spodnjem videu pa si lahko ogledate, kako je kariero začel Obamov »šofer«.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. maj 2016
2984
20. maj 2016
Ne spreglejte na TV