Ne spreglejte na TV: John Wick 2, Silicijeva dolina, Divji valovi, Kraljev govor

/PublishingImages/Ne-spreglejte-na-TVJohn-Wick-2,-Silicijeva-dolina,-Divji-valovi,Kraljev-govor-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

John Wick 2 (John Wick: Chapter 2) v DKino

Keanu Reeves je končno spet našel idealno vlogo zase: upokojenega plačanega morilca, ki se vrne v svet kriminala, da bi odplačal dolg. A kmalu se znajde na drugi strani, saj je na njegovo glavo razpisana nagrada. John Wick 2 je odlična izbira za ljubitelje akcijskih filmov in čeprav gre za nadaljevanje, si ga lahko brez skrbi ogledate tudi brez poznavanja dogajanja v prvem filmu. Še nekaj za ljubitelje Matrice: v filmu se ponovno srečata Neo in Morpheus.


 

Silicijeva dolina (Sillicon Valley) v HBO Go

Ta teden je bil predvajan 10, zadnji del 4. sezone, ampak brez strahu, peta je že napovedana za prihodnje leto. A kot je znano že nekaj časa, brez enega glavnih junakov Erlicha Bachmana, saj se je komik T.J. Miller odločil, da se želi osredotočiti na filme in druge vsebine in da se je njegov sicer zabaven lik v sklopu serije razvil do konca. Večina kritikov je 4. sezoni dala najvišje ocene, ravno tako kot prvim trem, saj gre za eno redkih serij, ki humor plete v skoraj nemogočem ravnovesju realizma in absurda.

Če ste pri volji za verižno gledanje dogodivščin startupa Pied Piper, so v HBO Go na voljo vse štiri sezone.


 

Divji valovi (Surf's Up) v Pickbox

Poletna animirana dogodivščina spremlja pingvina Codyja, ki si že od mladih nog želi postati profesionalni surfer. Ko se končno uvrsti na pomembno tekmovanje, že na začetku naleti na oviro, saj se med razkazovanjem in šopirjenjem poškoduje in se mora ponovno naučiti, da zmaga ni vse. Animirani film je posnet kot dokumentarec oziroma nekakšen resničnostni šov, saj Codyja ves čas spremlja snemalna ekipa. Primeren je za otroke od pet let naprej.


 

Kraljev govor (King's Speech) v Voyo

Veličastni oskarjevski zmagovalec Kraljev govor izpred par let se morda skozi politično nastopaštvo sodobnega sveta zdi kot znanstvena fantastika, a glavni čar tega filma ni v politiki, temveč v krasno razdelanih in prepričljivih likih, markantni postavitvi kadrov in srčnosti same zgodbe. In to je tisto, kar zmanjka številnim posnemovalcem, kot denimo filmu Churchill, ki je trenutno v kinu, ali pa Železni lady, portretu Margaret Thatcher, ki jo je upodobila Meryl Streep.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. junij 2017
3530
29. junij 2017
Ne spreglejte na TV: John Wick 2, Silicijeva dolina, Divji valovi, Kraljev govor