Ne spreglejte na TV: John Wick, Iskanje pozabljive Dory, Doktor Who, 99 domov

/PublishingImages/john-wick-hero-03032017.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

John Wick v DKino

Keanu Reeves igra naslovnega junaka, nekoč neustavljivega poklicnega morilca, ki pa je zdaj upokojen. Še več, žalujoč, saj mu je nedavno umrla žena in tako je majhen psiček vse, kar ima na svetu. In seveda njegov avto. Tega pa hoče razvajen sin ruskega gangsterja. Ko mu ga vzame na silo, se John Wick ponovno aktivira in v odlično koreografiranem in tempiranem akcionerju pokonča pol newyorškega podzemlja.

V kinu je trenutno nadaljevanje John Wick 2.


 

Iskanje pozabljive Dory (Finding Dory) v HBO Go

Kljub temu da Pixarjev najnovejši film Iskanje pozabljive Dory ni bil nominiran za oskarja, bo nadaljevanje filma Reševanje malega Nema navdušilo otroke in odrasle. Tokrat je v središču zgodbe pozabljiva ribica Dory, ki se prične spominjati preteklosti in se odpravi iskat svojo družino. Film je primeren za otroke od šest let.

Če boste med deževnim vikendom nekaj časa namenili tudi ogledu animiranih filmov, sta na HBO Go med drugim na voljo še Reševanje malega Nema in pa letošnji dobitnik oskarja za animirani film Zootropolis.


 

Doktor Who (Doctor Who) v Pickbox

Naslovni Doktor kultne britanske ZF serije je trenutno Peter Capaldi, ki je v tej vlogi nasledil Matta Smitha in Davida Tennanta. Seveda pa se ni zamenjal le glavni igralec, v devetih sezonah od 2005 pa do danes je v seriji sodelovala množica igralcev, med drugim tudi letos preminuli John Hurt. Tudi seznam scenaristov je dolg, trenutno pri scenariju sodeluje Steven Moffat, ki sicer ustvarja tudi prijljubljeno serijo Sherlock, nekaj delov pa je napisal celo slavni pisatelj Neil Gaiman, med drugim avtor knjige Ameriški bogovi, ki je osnova za težko pričakovano serijo.

V Pickboxu je na voljo devet sezon.


 

99 domov (99 Homes) v Voyo

Ko Dennis izgubi zaposlitev, mu banka zaseže tudi hišo, v kateri živi skupaj z mamo in sinom. V vlogi brezposelnega očeta je letošnji nominiranec za oskarja Andrew Garfield, medtem ko brezkompromisnega izvršitelja, ki ga pride izseliti iz hiše, upodobi Michael Shannon, ki je bil letos prav tako nominiran za oskarja. Dennis poskuša svoje težave rešiti tako, da se zaposli pri Ricku, a se mu niti ne sanja, kaj vse bo ta odločitev prinesla s sabo. Film je navdušil tako kritike kot gledalce.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. marec 2017
3366
3. marec 2017
Ne spreglejte na TV: John Wick, Iskanje pozabljive Dory, Doktor Who, 99 domov