Ne spreglejte na TV: Kavarniška gospoda, Pr' konc sveta, Mali princ, Avtomobili

/PublishingImages/Kavarniška-gospoda,-Pr'-konc-sveta,-Mali-princ,-Avtomobili-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Kavarniška gospoda (Café Society) v DKino

Zgodba je postavljena v trideseta leta, ko se glavni junak iz New Yorka odpravi iskat priložnost v Los Angeles k svojemu stricu, filmskemu agentu. Zaljubi se v stričevo asistentko, a ko se vse ne izide po pričakovanjih, se vrne v New York, kjer skupaj z bratom odpre na pol legalen, a zelo priljubljen nočni bar. Vizualno dovršen film postreže z dobro igro in zanimivo zgodbo in je ravno pravšnji za nedeljski ogled na kavču.


 

Pr'konc sveta (The World's End) v HBO Go

Pr'konc sveta zaključuje t.i. »sladoledno trilogijo« (The Cornetto trilogy) Edgarja Wrighta in Simona Pegga, v katero spadata še filma Noč neumnih mrtvecev (Shaun of the Dead) in Vroča kifeljca (Hot Fuzz). Naslovni Pr'konc sveta sicer ne doseže legandarnih prvih dveh filmov, a je še vedno boljši od večine filmov. Pet otroških prijateljev poskuša v poznih tridesetih ponoviti legendarni obhod lokalnih pubov (pub crawl) med katerim so na zadnji dan srednje šole omagali. A nelagodnosti ob ponovnem srečanju nekdanjih prijateljev in pomiritvah starih zamer se kmalu zdijo nepomembne, ko ugotovijo, da so njihovo mestece okupirali vesoljci in tako pristanejo na prvi bojni črti za preživetje človeštva.

Pr'konc sveta bo v HBO Go od naslednjega tedna.


 

Avtomobili (Cars) v Pickbox

V kino ta teden prihaja že tretji del zgodbe o dirkaškem avtomobilu Streli McQueenu, prva dva pa si pred odhodom v kino lahko ogledate kar doma. V prvem delu je Strela McQueen dobil nove prijatelje, ki so mu odstrli marsikatero življensko resnico, v drugem pa se njegov prijatelj Dajz pomotoma znajde sredi mednarodne vohunske zarote.

Prvi in drugi del bosta na voljo v Pickbox od 16. junija, kmalu pa tudi v HBO Go.


 

Mali princ (The Little Prince) v Voyo

Animirani film seveda temelji na slavni knjigi francoskega pisatelja Antoina Saint-Exupéryja, a z nekoliko prirejeno zgodbo. Ta se odraža tudi skozi animacijo, tako je le tisti del, ki je bolj zvest knjigi, podoben izvirnim ilustracijam. Okvirna zgodba o dekletu, ki se pripravlja na elitno šolo in šele s pomočjo Pilota in Malega princa spozna svet domišljije, pa je ustvarjena posebej za film. Film je primeren za otroke od šestega leta naprej.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. junij 2017
3509
20. junij 2017
Ne spreglejte na TV: Kavarniška gospoda, Pr' konc sveta, Mali princ, Avtomobili