Ne spreglejte na TV: Ne!, Klub, Prava Nota 2, Neprilagojenci, Državljan Diareja ali kdo je Tomaž Lavrič?

/PublishingImages/tvpriporocila03022017-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.


 

Filma Pabla Larraína v DKino

Ena najresnejših kandidatk za oskarja za glavno žensko vlogo je Natalie Portman, ki v filmu režiserja Pabla Larraína upodobi Jackie Kennedy v času, ko je bila prva dama in v dneh po atentatu na njenega moža. Jackie je že na ogled v kinu, v DKinu pa sta na voljo še dva filma omenjenega režiserja. V središču filma Klub je skupina duhovnikov izgnanih v osamo, da bi se odkupili za grehe, medtem ko Ne! pripoveduje zgodbo o oglaševalski kampanji, ki je v Čilu pomagala zrušiti Pinocheta.


 

Prava nota 2 (Pitch Perfect 2) v HBO Go

Če se je že ideja filma o svetu študentskih a cappella tekmovanj zdela neumna, se nadaljevanje zdi povsem nepotrebno. A, režiserka in producentka Elizabeth Banks je izvedla na videz nemogoče in posnela pristno smešen in zabaven film.

Film bo premierno na sporedu 5. februarja ob 20h na HBO, od naslednjega tedna pa bo na volju tudi v HBO Go.


 

Neprilagojenci (Misfits) v Pickbox

Britanska serija iz 2009 o najstnikih, ki dobijo nadnaravne moči, ko vanje udari strela, se ob vseh superjunakih morda ne zdi posebej sveža, a avtorji in zasedba ponudijo precej več zgodbe ter odprejo pomembna življenjska in družbena vprašanja, kot bi lahko pričakovali. Posebej bodo navdušeni oboževalci Igre prestolov, saj se zloglasni Ramsay Bolton (Iwan Rheon) tukaj pojavi kot pozitivec; no, nekoliko družbeno neprilagojen prestopnik.


 

Državljan Diareja ali Kdo je Tomaž Lavrič? v Voyo

Dokumentarec o letošnjem nagrajencu Prešernovega sklada Tomažu Lavriču, ki je ob impresivnen striparskem opusu verjetno najbolj znan po Diareji, ki jo že od 1988 leta pripravlja za Mladino.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. februar 2017
3326
3. februar 2017
Ne spreglejte na TV: Ne!, Klub, Prava Nota 2, Neprilagojenci, Državljan Diareja ali kdo je Tomaž Lavrič?