Ne spreglejte na TV: Neonski demon, Twin Peaks, Velika riba, Kakor hočeš

/PublishingImages/neon-demon-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Neonski demon (The Neon Demon) v DKino

Film je že na lanski premieri v Cannesu razdelil kritike, a vsi so se morali strinjati, da je režiser Nicolas Winding Refn ponovno postregel s krasno vizualno podobo, kot že denimo v Samo bog odpušča (ki je prav tako na voljo v videoteki DKino) in njegovi največji uspešnici, trilerju Vozi. Neonski demon je postavljen v svet visoke mode, kamor se poda šestnajstletna Jesse, a kmalu ugotovi, da se za fasado blišča skriva krut in krvavo tekmovalen svet.


 

Twin Peaks v HBO Go

Kultna serija se je vrnila, petindvajset let kasneje je Twin Peaks še vedno bizaren, poln nerazloženih trenutkov, a tudi zanimivih zapletov in zabavnih scen. Tokrat je le delček dogajanja postavljen v Twin Peaks, smo pa v prvih štirih delih že videli Lauro Palmer in režiserja Davida Lyncha, ki igra pomočnika direktorja FBI.

Twin Peaks bo na sporedu vsak ponedeljek ob 22.uri, v HBO Go pa so že na voljo prvi štirje deli.


 

Velika riba (Big Fish) v Pickbox

Tim Burton je znan po temačnih podobah in srhljivih zgodbah, zato je bil film Velika riba toliko večje presenečenje za njegove oboževalce. Film je bil poln barv! In čeprav ima film Velika riba številne fantastične elemente, je za razliko od Batmana ali Edwarda Škarjerokega poln veselja nad življenjem in optimizma. Saj opomni, da si zgodbo svojega življenja obarvamo sami.


 

Kakor hočeš (Absolutely Anything) v Voyo

Če se vam zdi novo nadaljevanje Osmega potnika, ki je trenutno v kinu, preveč grozljivo, a se ne bi branili zabavnega ZF filma, potem vam je Kakor hočeš pisan na kožo. Glavnemu junaku Neilu namreč nezemljani podarijo nadnaravno moč, da lahko uresniči katerokoli željo, a če bo svojo moč uporabil za slabo, potem bodo Zemljo uničili. Neil v podobi zmeraj zabavnega Simona Pegga se seveda zaplete v množico dogodivščin. Glasove so nezemljanom posodili kultni Monty Pythoni.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. maj 2017
3464
26. maj 2017
Ne spreglejte na TV: Neonski demon, Twin Peaks, Velika riba, Kakor hočeš