Ne spreglejte na TV: Sedem veličastnih, Deadpool, Dobrodošli v deželi zombijev, Svinjarija

27. januar 2017
/PublishingImages/priporocila27012017-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.


 

Sedem veličastnih (The Magnificent Seven) v DKino

Letošnji nominiranec in dvakratni dobitnik oskarja Denzel Washington igra vodjo plačencev, ki ga najame mestece za obrambo pred terorjem bogatega industrialca. Najbolj kul član ekipe je Chris Pratt, zvezdnik filmov, kot sta Jurski park in Varuhi galaksije. Film temelji na istoimenski različici iz leta 1960, predelavo pa je posnel režiser Dneva za trening in Pravičnika. Primeren za ljubitelje vesternov in akcije.


 

Deadpool v HBO Go

Deadpool je lani navdušil množice s svojo mešanico akcije, pikrim humorjem, poudarkom na nenavadni romanci in karizmatičnim superherojem, ki nagovarja gledalce in pokomentira vse od Hollywooda pa do kariere glavnega igralca Ryana Reynoldsa.

Film bo premierno na sporedu 29. januarja ob 20h na HBO, od naslednjega tedna pa bo na volju tudi v HBO Go.


 

Dobrodošli v deželi zombijev (Zombieland) v Pickbox

V središču filma sicer ni lik Emme Stone, ki je letos nominirana za oskarja za vlogo v muzikalu Dežela La La, ampak lik, ki ga upodobi Jesse Eisenberg, najbolj znan po glavni vlogi v filmu o Facebooku. Če vas zanima, kakšne vloge je pred osmimi leti igrala Emma Stone in že pogrešate zombije, je ta zabavna akcijska komedija ravno pravšnja za vas.


 

Svinjarija (Filth) v Voyo

Glavni (anti-)junak filma pooseblja nemoralnost in sprevrženost, a glavnemu igralcu Jamesu McAvoyu, je vloga očitno služila tudi kot dobra vaja za film Razcepljen, ki je trenutno v kinu in v katerem igra osebo s 23 osebnostmi. Svinjarija temelji na knjigi pisatelja Irvina Welsha, avtorja Trainspottinga.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. januar 2017
3320
27. januar 2017
Ne spreglejte na TV: Sedem veličastnih, Deadpool, Dobrodošli v deželi zombijev, Svinjarija