Ne spreglejte na TV: Victoria, John Oliver, Svet igrač, Most

/PublishingImages/nespreglejte17022017-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.


 

Victoria v DKino

Odličen triler o bančnem ropu, prepleten z ljubezensko zgodbo, sodi med najboljše dosežke lanskega leta. Film o skupini mladih, ki se zaplete v bančni rop v Berlinu, je posnet v enem kadru, brez digitalne manipulacije, kar je ekipi uspelo v tretjem poskusu.


 

Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem (Last Week Tonight With John Oliver) v HBO Go

Ta teden se je začela četrta sezona satirične novičarske oddaje, ki jo vodi John Oliver, dolgoletni sodelavec oddaje The Daily Show. Ta je postavila trende novičarskih satir, ko jo je vodil Jon Stewart, ob njegovem odhodu pa ji je gledanost nekoliko upadla. A s spremembami smo dobili tudi dve novi odlični satirični novičarski oddaji nekdanjih sodelavcev: Oliverjevo in še Full Frontal With Samantha Bee, ki pa je pri nas žal ne moremo spremljati.


 

Svet igrač 1, 2, 3 (Toy Story 1, 2, 3) v Pickbox

Pixarjevo trilogijo Svet igrač odlikujejo izjemni liki, čustev in dogodivščin polna zgodba in krasna aniamcija. V prvem delu se Andyjeva družina pripravlja na selitev, mi pa spremljamo, kaj med njegovo odsotnostjo počnejo njegove igrače, ki se jim na novo pridruži astronavt Buzz. Le da Buzz ne ve, da je igrača.


 

Most (Bron/Broen) v Voyo

Ko na mostu med Dansko in Švedsko najdejo truplo, pri čemer en del pripada švedski političarki, drugi del trupla pa danski prostitutki, se primera lotita obe državi. Moči združita švedska kriminalistka Saga Norén, iz Danske pa kriminalist Martin Rohde.

V Voyo so na voljo vse tri sezone, prvi del je na voljo brezplačno.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. februar 2017
3345
17. februar 2017
Ne spreglejte na TV: Victoria, John Oliver, Svet igrač, Most