Ne spreglejte vrhuncev olimpijskih iger na NEO

Marjan Kodelja 23. julij 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/neo-vrhunci-oi-kodelja-jul21-hero.jpg

Olimpijske igre, cilj vseh vrhunskih športnikov, še nikdar niso bile takšne, kot bodo letos. Zato naj vam TV-komunikator Telekoma Slovenije pomaga, da ne zamudite niti enega športnega vrhunca.

Za športnega navdušenca poleg nogometnih prvenstev ni večjega dogodka od olimpijade, ki je bila lani zaradi pandemije prestavljena. Tokrat gre v Tokiu zares, čeprav bodo igre vseeno posebne. Športniki se bodo za medalje borili pred praznimi tribunami in brez bučnega navijanja, saj se je to preselilo pred televizijske zaslone. Olimpijske igre so sicer že kar nekaj časa najprej televizijski dogodek, saj jih prek zaslonov spremlja veliko več gledalcev, kot jih obišče prizorišča. Letošnje bodo trend dvignile na novo raven. Ker navijačev ne bo, pa tudi zaradi za evropske gledalce občutnega časovnega zamika, bo še toliko bolj pomemben hiter in preprost dostop do želenih vsebin. Sploh ker si glede na letošnje rezultate slovenskih športnikov obetamo bogato bero medalj.

Telekom Slovenije je funkcijo Vrhunci na platformi za pametno življenje NEO predstavil tik pred evropskim prvenstvom v nogometu in verjamem, da je prišla do izraza med Tadejevimi zmagovalnimi vožnjami do Pariza, zdaj pa bo prisotna še na olimpijadi. Vrhunci bodo na voljo v disciplinah, kjer nastopajo slovenski športniki: v atletiki, ritmični gimnastiki, golfu, jadranju, judu, kajaku na mirnih vodah in slalomu na divjih, gorskem in cestnem kolesarjenju, košarki, lokostrelstvu, namiznem tenisu, športnem plezanju, plavanju v bazenu in daljinsko, strelstvu in taekwandoju. Našli jih boste na programu Televizije Slovenije (TV SLO 2), ki prenaša olimpijske igre in bo imel 250 ur programa.

Poleg tega bo naš največji telekomunikacijski operater na svoji platformi odprl program s pregledno strukturiranimi olimpijskimi vsebinami, kjer boste prav tako lahko našli dogodke, ki ste jih morda spregledali, a vas zanimajo. Uporabniki TV-komunikatorja NEO lahko do tega programa najhitreje pridete z glasovnimi ukazi »olimpijada«, »olimpijske igre«, »olympics« in »olympic games«.

 

S tem pa možnosti spremljanja olimpijskih iger za uporabnike platforme za pametno življenje NEO Telekoma Slovenije še zdaleč niso izčrpane. Telekom Slovenije kot dolgoletni partner Olimpijskega komiteja Slovenije in velik podpornik slovenskih športnikov svojim naročnikom med potekom olimpijskih iger omogoča spremljanje na dodatnih sedmih kanalih Eurosporta. Med 23. julijem in 8. avgustom so jim poleg obstoječih programov na voljo še:

 • Eurosport 3 − športi z loparjem in golf;
 • Eurosport 4 − umetniški športi, kot so ritmična gimnastika, sinhrono plavanje, gimnastika in podobni;
 • Eurosport 5 − nogomet in drugi ekipni športi;
 • Eurosport 6 − košarka;
 • Eurosport 7 − borilni športi;
 • Eurosport 8 − rokomet;
 • Eurosport 9 − odbojka.
 •  

  Programi v visoki razločljivosti (HD) in z vključeno funkcijo ogleda nazaj so dodani programski shemi Standard in Mega HD od programskega mesta 538 dalje. Ogled olimpijskih vsebin je sicer razen na televizijskem sprejemniku možen še na spletni strani www.neo.si in v aplikaciji NEO za pametne mobitele in televizorje.

  kupi

  Nalaganje vsebine
  © 2021 Telekom Slovenije
  23. julij 2021
  5730
  29. julij 2021
  Ne spreglejte vrhuncev olimpijskih iger na NEO