NEO - nove funkcije

Tehnik 5. april 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/neo-update-apr19-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije so konec leta 2018 predstavili novo platformo za popolno doživetje – NEO. NEO prinaša ogromno novosti: predstavlja popolnoma nov način gledanja televizije, saj postavlja na prvo mesto vsebino, ki jo iščete z glasovnim iskalnikom, ta pa razume slovensko. V domovih omogoča tudi preprosto namestitev naprav za pametni dom. NEO je plod domačega razvoja, saj so platformo v celoti razvili razvijalci Telekoma Slovenije, zato je deležna nenehnih nadgradenj in dodajanja novih funkcij, ki v vaše domove prinašajo zanimive in uporabne novosti.

Ob zadnji nadgradnji, ki jo uporabniki platforme NEO v teh dneh prejemajo na svoje NEO Smartboxe, so tako razvijalci Telekoma Slovenije pripravili nekaj novosti.

1. funkcija CEC Standby

Po novem daljinec omogoča hkraten vklop/izklop TV-sprejemnika in NEO Smartboxa, s tem pa je uporaba Smartboxa in TV-ja še enostavnejša – z enim samim daljincem.

2. glasovno iskanje vremenskih podatkov za slovenske kraje

NEO že razume slovensko, po novem pa prepozna tudi slovenske kraje. Razvijalci so poskrbeli, da lahko za vse slovenske kraje, tudi prek glasovnega ukaza, hitro pridete do ključnih vremenskih podatkov.

 

3. meni Pomoč

NEO omogoča veliko in še več, zato smo poskrbeli, da imajo uporabniki na enostaven ukaz »pomoč« takoj na voljo enostaven pregled nad vsemi funkcionalnostmi platforme NEO in kako jih lahko uporabljajo.

 


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. april 2019
4554
5. april 2019
NEO - nove funkcije