Oktober v HBO GO: Opravljivka, Nasledstvo, Sadeži pozabe

Igor Harb in Tamara Harb 21. oktober 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/HBOGO-novosti-tharb-okt21-hero.jpg

Oktober bodo v HBO GO zaznamovali legendarna Opravljivka v novi preobleki, lanski zmagovalec Liffa, Sadeži pozabe, nova sezona Nasledstva, zaključek serije Negotova in množica odličnih filmov.

Opravljivka

Originalna spletna stran Opravljivka se je poslovila pred leti, a od konca oktobra jo bomo ponovno lahko spremljali, saj za začetek prihaja v HBO GO vseh šest sezon sage o manhattanskih elitnih mladostnikih. Prav tako pa oktobra dobimo novo serijo, s katero se vračamo na Upper East Side po nove škandalozne zgodbe, a z povsem novo ekipo in novimi mediji. Blogi pač niso več to, kar so bili leta 2007 ;)

Prvih šest epizod nove serije in vseh šest sezon originalne bo na voljo 26. oktobra.

Nasledstvo

Po eksplozivnem zaključku druge sezone serije o disfunkcionalni družini medijskih mogotcev, v kateri ob pešajočem zdravju patricija Logana Roya skušajo njegovi štirje otroci zasesti mesto na čelu omizja, smo zaradi pandemije kar dolgo čakali na nadaljevanje. V zaključku sezone je za preobrat poskrbel in presenetil Kerndall Roy, kmalu pa bomo lahko videli, kako neizprosen boj za oblast nas čaka v tretji sezoni.

Prvi del tretje sezone serije Nasledstvo bo na voljo 18. oktobra.

Negotova

Serija Negotova, v kateri smo spremljali dogodivščine Isse in njene prijateljice Molly v ljubezni, prijateljstvu in na delovnem mestu, se s peto sezono poslavlja. Četrta sezona je njuno prijateljstvo razdrla in se seveda končala z napetim zaključkom, a kot smo pri ustvarjalcih serije že navajeni, bodo tudi tokrat ponudili buren razplet.

Prvi del zadnje, pete sezone bo na voljo 25.oktobra.

Nikar tako živahno

Izredno priljubljena serija Nikar tako živahno se vrača z enajsto sezono. Larry David, ki v seriji upodablja fiktivno različico sebe, je neumoren v svojem čudenju, nestrinjanju ali razburjanju nad (ponavadi) povsem običajnimi družbenimi situacijami.

Prvi del nove sezone bo na voljo 25. oktobra.

Z novo sezone se 14. oktobra vrača še Batwoman, 15. oktobra Nasledniki in 28. oktobra Bolnišnica za zavržene ter Ljubezensko življenje.

Priporočamo filme: Sadeži pozabe, Deadpool, Logan in Ave, Cezar!

Grški film Sadeži pozabe, v katerem glavni junak Aris zaradi nove, nepojasnjene bolezni, ki je prizadela množice po vsem svetu, nenadoma povsem izgubi spomin, je na lanskem Liffu prejel glavno nagrado. Ryan Reynolds je kot Marvelov superjunak Deadpool zadel ravno pravo točko izredno črnega humorja in nepričakovane akcije. Prvi film je zaradi odlične igre, scenarija in režije žel uspehe in navdušil gledalce, drugi pa je sledil po uhojeni poti. Tudi Logan prihaja iz superjunaških logov in velja za enega najboljših filmov o junakih X-Men. To je tudi zadnji film Hugha Jackmana v vlogi Wolverina. Za zaključek pa predstavljamo še malo zabave s filmom bratov Coen postavljenim v Hollywood v petdesetih in seveda z zvezdniško zasedbo, na čelu z Joshom Brolinom, Georgeom Clooneyem, Ralphom Fiennesom, Scarlett Johansson, Frances McDormand in Channingom Tatumom.

Deadpool in Deadpool 2 sta že na voljo, Logan bo na voljo 17. oktobra, Sadeži pozabe 18. oktobra in Ave, Cezar! 23. oktobra.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
21. oktober 2021
5786
21. oktober 2021
Oktober v HBO GO: Opravljivka, Nasledstvo, Sadeži pozabe