Neo priporoča: Alita: Bojni angel

Igor Harb in Tamara Harb 2. avgust 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/alita-harb-avg19-hero.jpg

Telekomova nova generacija televizije NEO je prinesla povsem drugačno izkušnjo gledanja vsebin na televiziji in drugih napravah, ki omogoča še večjo in lažjo izbiro filmov in serij ter še preprostejše spremljanje športnih dogodkov in novic. Pri več sto programih, 7-dnevni možnosti ogleda nazaj in pestri ponudbi videotek je NEO orodje, ki ponudi lažji fokus na tisto, kar želimo gledati in preprost dostop prek celega nabora naprav, na Tehniku pa smo vam pripravili priporočila vsebin, ki jih ta teden ne smete zamuditi.

Najbolj vroče: Alita: Bojni angel (DKino)

Alita je najbrž najboljša filmska priredba kakega japonskega animeja, visokoproračunski spektakel o androidki, ki skuša najti svoje mesto v svetu prihodnosti in se pod tutorstvom dobrosrčnega zdravnika/inženirja razvija v borko za pravice zatiranih.

Zaključek serij: Evforija (HBO) in NOS4A2 (AMC)

Zadnji del nadnaravne avtomobilsko-vampirske grozljivke, posnete po romanu Joa Hilla, je bil predvajan 1. avgusta, serija pa se vrača naslednje leto, saj so že potrdili drugo sezono. Zaključuje se tudi Evforija, odlična serija o odraščanju. Zadnji del bo na sporedu v ponedeljek, 5. avgusta, prav tako pa so že potrdili drugo sezono.

Čas za kulturo: Stiks (HBO)

Nemška zdravnica med jadranjem na oddaljeni otok sredi Atlantika naleti na poškodovano ladjo, polno beguncev. Zdi se, da se zanjo nihče ne zmeni. V glavni vlogi izjemna Susanne Wolf. Odličen film, ki je navdušil tudi na lanskem Liffu.

Stiks bo na voljo od 4. avgusta.

Otroški kotiček: Bikec Ferdinand (HBO)

Simpatična zgodba o bikcu, ki raje voha rože, kot se bori v areni, temelji na istoimenski priljubljeni otroški knjigi. V filmu je veliko akcije in tudi nekaj strašljivih trenutkov, tako da je primeren za otroke stare 5 let in več. Na voljo je tudi v sinhronizirani različici.

Če uporabljate NEO, samo pritisnite gumb z mikrofonom in izgovorite ime serije, kanala ali videoteke, ki jo želite gledati.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. avgust 2019
4780
2. avgust 2019
Neo priporoča: Alita: Bojni angel