Neo priporoča: Aquaman

Igor Harb in Tamara Harb 5. april 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/neo-aquaman-harb-apr19-hero.jpg

Telekomova nova generacija televizije NEO je prinesla povsem drugačno izkušnjo gledanja vsebin na televiziji in drugih napravah, ki omogoča še večjo in lažjo izbiro filmov in serij ter še preprostejše spremljanje športnih dogodkov in novic. Pri več sto programih, 7-dnevni možnosti ogleda nazaj in pestri ponudbi videotek je NEO orodje, ki ponudi lažji fokus na tisto, kar želimo gledati in preprost dostop prek celega nabora naprav, na Tehniku pa smo vam pripravili priporočila vsebin, ki jih ta teden ne smete zamuditi.

Najbolj vroče ta hip: Aquaman (DKino)

Po precej temačni Ligi pravičnih, kjer se je Aquaman prvič predstavil, smo dobili še njegovo izvorno zgodbo, ki je pravo nasprotje, barvita in živahna. Film je skupek več žanrov in tako ne manjka pustolovščine, akcije in komedije, ton filma pa vsekakor doda tudi glavni igralec Jason Momoa, ki je bil odlična izbira za Aquamana.


 

Film Aquaman je na voljo v DKinu.

Filmska uspešnica: Prvi maščevalec: Stotnik Amerika (Kino)

Konec aprila bo v kinu zaključno dejanje Maščevalcev, v katerem bomo izvedeli končno tudi usodo Stotnika Amerike, saj je igralec Chris Evans napovedal, da se poslavlja od superjunaške vloge. Še pred tem pa naj vas izvorna zgodba enega bolj priljubljenih Maščevalcev popelje v drugo svetovno vojno.


 

Dokumentarec: Izumiteljica: Krvava prevara (HBO)

Režiser Alex Gibney, ki nas je že popeljal v drobovje scientologije in Enrona, je tokrat pod drobnogled vzel Elizabeth Holmes in njeno podjetje Theranos. Elizabeth Holmes je s trditvami o revolucionarnih odkritjih povezanih s krvnimi testi postala najmlajša milijarderka, a kmalu se je razkrilo, da podjetje tega ne zmore podkrepiti s rezultati, v katere je bila prepričana tudi množica vlagateljev.


 

Čas za kulturo: Paolo Sorrentino (DKino)

V kino je prišel nov film italijanskega režiserja Paola Sorrentina, satiričen portret Silvia Berlusconija in njegovih pajdašev. Če vas zanima, kaj lahko pričakujete, si oglejte katerega od njegovih prejšnjih filmov. Za Neskončno lepoto je prejel oskarja za tujejezični film in nas popeljal v sodobno rimsko družbo skozi oči novinarja, zapeljivca in oboževalca dekadentnih zabav. V Mladosti pa kontemplira o minevanju skozi oči dveh starcev (Harvey Keitel in Michael Caine), ki se vsak na svoj način spopadata s starostjo.


 

Mladost in Neskončna lepota sta na voljo v DKinu.

Akcija tedna: Bojevnik (HBO GO)

Zgodba se odvija v kitajski četrti San Francisca in spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Serija navduši z scenami borilnih veščin in je zasnovana na idejah Brucea Leeja.


 

Prvi del serije Bojevnik bo na voljo od sobote, 6. 4.

Otroški kotiček: Harry Potter (DKino)

Prvi del iz serije filmov o priljubljenem knjižnem junaku pisateljice JK Rowling, slavnem čarovniku Harryju Potterju so začeli snemati leta 2001, zadnjega 2011. Glavni junaki Harry, Ron in Hermione so tako odrasli pred očmi publike, z njimi pa tudi filmi. Medtem ko so začetni filmi otroško fantazijski in torej primerni tudi za sedemletnike, so zadnji precej bolj temačni in primernejši za nekoliko večje otroke.


 


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. april 2019
4553
5. april 2019
Neo priporoča: Aquaman