Neo priporoča: Igra prestolov

/PublishingImages/GOT-neo-priporoca-hero.jpg

Telekomova nova generacija televizije NEO je prinesla povsem drugačno izkušnjo gledanja vsebin na televiziji in drugih napravah, ki omogoča še večjo in lažjo izbiro filmov in serij ter še preprostejše spremljanje športnih dogodkov in novic. Pri več sto programih, 7-dnevni možnosti ogleda nazaj in pestri ponudbi videotek je NEO orodje, ki ponudi lažji fokus na tisto, kar želimo gledati in preprost dostop prek celega nabora naprav, na Tehniku pa smo vam pripravili priporočila vsebin, ki jih ta teden ne smete zamuditi.

Najbolj vroče ta hip: Igra prestolov (15. april, HBO, HBO Go)

V ponedeljek, 15. aprila bo na sporedu prvi del zadnje sezone serije Igra prestolov, za najbolj neučakane že ob treh ponoči, za ostale zvečer ob osmih. Zadnja sezona ima le šest delov, a brez skrbi, prva dva sta dolga skoraj eno uro, naslednji štirje pa kar za celovečerni film, saj vsak traja približno 90 minut. Če ste pozabili, kaj se je dogajalo v sedmi sezoni, preberite kratek povzetek in se z ogledom napovednika pripravite na zimo.


 

Preverite še akcijsko ponudbo opcije HBO.

Filmska uspešnica: Za dežjem posije sonce (Planet TV)

V tej romantični komediji Bradley Cooper in Jennifer Lawrence igrata lika, ki se spopadata z depresijo in drugimi psihičnimi težavami, a se po nekem naključju izkažeta idealna drug za drugega. Film je poln humorja in odbitih scen, a s spoštljivim odnosom do mentalnega zdravja. Zaslužen oskar za Jennifer Lawrence.


 

Za dežjem posije sonce bo na sporedu v soboto, 13. 4.

Čas za kulturo: Boris Cavazza (Voyo, DKino)

Boris Cavazza, eden naših največjih igralcev, letos praznuje 80 let, stanovski kolegi pa mu ob tej priložnosti prirejajo tudi praznovanje v Slovenski kinoteki, kjer bodo zvrteli film Kormoran, za katerega je napisal tudi scenarij. Veliko izbiro njegovih filmov pa najdete tudi v videotekah. Če uporabljate NEO, pritisnite gumb z mikrofonom in izgovorite ime igralca in ponudila se vam bo možnost ogleda njegovih filmov, ki so trenutno na voljo, med drugim Rdeči Boogie, Kratki stiki in eden najbolj priljubljenih slovenskih filmov To so gadi.

Porcija groze: Avdicija (HBO, Cinemax)

Kultne grozljivke se ne starajo vedno najbolje, a 20-let stara mojstrovina japonskega avtorja Takashija Miike vas bo pretresla do obisti. Zgodba se začne kot romantična komedija, ko ostareli vdovec ob pomoči prijatelja filmskega producenta išče žensko za romantično razmerje prek lažne filmske avdicije. Tako spozna nežno in čutno Asami, a kmalu začnemo gledalci dobivati signale, da ni vse tako kot bi moralo biti.


 

Otroški kotiček: Vrvež v moji glavi (HBO)

Ko se Riley z družino preseli v drugo mesto, se mora navaditi na veliko novih stvari, med drugim na novo šolo in nove prijatelje. V filmu spremljamo kako se na te spremembe in ostalo dogajanje odziva njen možganski center, v katerem Veselje, Strah, Jeza, Gnus in Žalost pretehtajo vsak njen korak. Film je primeren za otroke stare devet let in več.


 

Akcijska ponudba opcije HBO pri Telekomu Slovenije

Ste že naročniki opcije HBO? Če še niste, si lahko več o njej preberete na spletni strani Telekoma Slovenije, vklopite pa si jo enostavno na portalu Moj Telekom.

Foto: Helen Sloan/HBO


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. april 2019
4561
12. april 2019
Neo priporoča: Igra prestolov