Neo priporoča: Igralec št. 1

Igor Harb in Tamara Harb 23. avgust 2019 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/neo-igrales1-harb-avg19-hero.jpg

Telekomova nova generacija televizije NEO je prinesla povsem drugačno izkušnjo gledanja vsebin na televiziji in drugih napravah, ki omogoča še večjo in lažjo izbiro filmov in serij ter še preprostejše spremljanje športnih dogodkov in novic. Pri več sto programih, 7-dnevni možnosti ogleda nazaj in pestri ponudbi videotek je NEO orodje, ki ponudi lažji fokus na tisto, kar želimo gledati in preprost dostop prek celega nabora naprav, na Tehniku pa smo vam pripravili priporočila vsebin, ki jih ta teden ne smete zamuditi.

Najbolj vroče: Igralec št. 1 (HBO)

Film je predelava istoimenskega romana Ernesta Clina, ki je poln popkulturnih referenc na osemdeseta. In kdo bi lahko bil boljša izbira, da roman prenese na platno kot pa Steven Spielberg, režiser, ki je v osemdesetih navduševal z Indiano Jonesom in E. T.-jem. V filmu sicer ni pustil referenc na svoja dela, a rezultat je zabavna in vizualno prepričljiva pustolovščina, postavljena v distopično prihodnost, kjer lastnik največjega podjetja – po vzoru Willyja Wonke – zapusti svoje imetje tistemu igralcu, ki bo razrešil tri uganke.

Igrajo Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Lena Waithe, T.J. Miller in Mark Rylance.

Igralec št. 1 bo na voljo od 25. avgusta.

Romanca: Brezčasna Adeline (SLO 1 in DKino)

Odkar je Adeline preživela prometno nesrečo in udar strele, se ne stara več in tako živi zgodovino, a skrbno varuje svojo zasebnost. Ko se nekega dne ponovno zaljubi, ugotovi, da ne bo mogla večno bežati. V glavnih vlogah Blake Lively, Michiel Huisman in Harrison Ford.

Serija tedna: Krepostni Gemstonovi (HBO)

V novi temačni komediji si je avtor serije Minula slava in zadnje Noči čarovnic Danny McBride za tarčo vzel družino bogatih evangeličanskih pridigarjev. Oče Eli (John Goodman) je zgradil imperij za čaščenje Jezusa, po smrti njegove žene pa se pričenja ta krhati v vse bolj nesramno razkošnem življenjskem slogu, nenehnem pričkanju njegovih naslednikov ter predvsem zlorabah položaja najstarejšega sina.

Kulinarika: Gordon Ramsay: Neraziskano (National Geographic)

Slavni kuharski šef se bo podal po svetu, da bo raziskoval lokalne specialitete in kulture ter ustvarjal nove recepte. Popeljal nas bo v Peru, na Novo Zelandijo, v Maroko, na Havaje, v Laos in na Aljasko.

Na voljo od 24. avgusta.

Komedija: Ti loviš! (HBO)

Pet odraslih prijateljev že od osnovne šole naprej vsak maj igra igro ti loviš. Edini neporaženi igralec, ki ga v vseh letih še nihče ni uspel ujeti, se namerava poročiti ravno v času novega kroga. Komedija temelji na resnični zgodbi, a je naspidirana in posneta kot dober akcijski film. V glavnih vlogah navdušijo Jeremy Renner, Ed Helms, Jon Hamm, Jake Johnson in Isla Fisher.

Na voljo od 25. avgusta.

Če uporabljate NEO, samo pritisnite gumb z mikrofonom in izgovorite ime serije, kanala ali videoteke, ki jo želite gledati.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. avgust 2019
4799
23. avgust 2019
Neo priporoča: Igralec št. 1