Neo priporoča: Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva

Igor Harb in Tamara Harb 20. marec 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/magicne-harb-mar19-hero.jpg

Telekomova nova generacija televizije NEO je prinesla povsem drugačno izkušnjo gledanja vsebin na televiziji in drugih napravah, ki omogoča še večjo in lažjo izbiro filmov in serij ter še preprostejše spremljanje športnih dogodkov in novic. Pri več sto programih, 7-dnevni možnosti ogleda nazaj in pestri ponudbi videotek je NEO orodje, ki ponudi lažji fokus na tisto, kar želimo gledati in preprost dostop prek celega nabora naprav, na Tehniku pa smo vam pripravili priporočila vsebin, ki jih ta teden ne smete zamuditi.

Najbolj vroče ta hip: Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva (DKino)

Ljubitelji Harryja Potterja smo se razveselili filma Magične živali, s katerim se je kot scenaristka prvič preizkusila tudi avtorica najbolj slavnega čarovnika J.K. Rowling. Po obisku čarobnega New Yorka polnega magičnih živali v prvem filmu, teh v drugem delu žal skorajda ni. Zgodba se nadaljuje, ko čarovnik Grindelwald (Johnny Depp) pobegne, Dumbledore (Jude Law) pa za pomoč prosi Salamanderja (Eddie Redmayne) .


 

Film Magične živali je na voljo v HBO Go in HBO OD.

Filmska uspešnica: Mandy (DKino)

Surova grozljivka Mandy je lani pridobila kultni status, seveda najprej med ljubitelji Nicholasa Cagea, ki je končno spet v vlogi, ki mu je pisana na kožo. A film ni za vsakogar, saj maščevanje, na katerega se odpravi glavni junak po tem, ko mu kult ubije partnerko, prinese obilico krvavega nasilja. Vizualno zagotovo eden bolj zanimivih filmov lanskega leta.


 

Akcijski presežek: Hanna (Kanal A)

Hanna živi v divjini na severu Finske, kjer jo oče Erik, bivši uslužbenec CIE, uri že od mladih nog za smrtonosno morilko. Par je namreč na begu pred Cio. Ko se Hanna odloči, da je pripravljena za boj, Erik namenoma sporoči njuno lokacijo in odide. S Hanno naj bi se po opravljenem delu sešla v Berlinu. V glavnih vlogah Saoirse Ronan, Eric Bana in Cate Blanchett.


 

Hanna bo na sporedu v nedeljo, 17. 3.

Dokumentirano: Iskanje Rodrigueza (TV SLO 2)

Zgodba ameriškega glasbenika, ki je v sedemdesetih postal legenda v Južnoafriški republiki, a mu tega ni doma nihče povedal, zato je zaključil glasbeno kariero in za njim so izginile vse sledi. Dokumentarec je zgrajen kot triler, ko se avtor odloči preučevati medle, več desetletij stare sledi v pesmih in promocijskem materialu, da bi našel svojega glasbenega idola. Topel, zanimiv dokumentarec nas popelje v navdihujočo zgodbo Sixta Rodrigueza in nam postreže z izvrstno glasbo. Film je prejel tudi oskarja za najboljši dokumentarec.


 

Iskanje Rodrigueza bo na sporedu v nedeljo, 17. 3.

Smeh zagotovljen: Dobri kraj (Fox Life)

Ena boljših humorističnih serij zadnjih let nas popelje v Dobri kraj, kamor po smrti pridejo ljudje, ki v življenju naredijo dovolj krasnih stvari. A Eleanor Shellstrop tam pristane po pomoti. Več o seriji v članku na Tehniku.


 

Otroški kotiček: Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (HBO, HBO Go, HBO OD)

Zabavne pošasti so otroci že dodobra spoznali in vzljubili, tako da ni bilo nobeno presenečenje, ko je bil tretji del lani ena največjih kino uspešnic pri nas. Zgodba novega filma spremlja nenavadno vampirsko družino na križarjenje s pošastnimi prijatelji, kjer jih poleg obilice zabave čaka neprijetno presenečenje. Primerno za otroke od šest let naprej.


 

Hotel Transilvanija 3 bo na voljo od nedelje, 17. 3. na HBO GO. Hotel Transilvanija 1 in 2 sta na voljo v DKinu, prvi del pa tudi v HBO GO in HBO OD.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. marec 2019
4513
20. marec 2019
Neo priporoča: Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva