Neo priporoča: Mož iz ozadja

Igor Harb in Tamara Harb 5. julij 2019 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/vice-harb-jul19-hero.jpg

Telekomova nova generacija televizije NEO je prinesla povsem drugačno izkušnjo gledanja vsebin na televiziji in drugih napravah, ki omogoča še večjo in lažjo izbiro filmov in serij ter še preprostejše spremljanje športnih dogodkov in novic. Pri več sto programih, 7-dnevni možnosti ogleda nazaj in pestri ponudbi videotek je NEO orodje, ki ponudi lažji fokus na tisto, kar želimo gledati in preprost dostop prek celega nabora naprav, na Tehniku pa smo vam pripravili priporočila vsebin, ki jih ta teden ne smete zamuditi.

Najbolj vroče: Mož iz ozadja (DKino)

Igralec Christian Bale, ki je znan po številnih ekstremnih fizičnih preobrazbah za filmske vloge, se je tudi tokrat povsem potopil v glavni lik, nekdanjega podpredsednika ZDA Dicka Cheneya. Režiser Adam McKay, ki je s filmom Velika poteza razkril tudi svojo politično plat, nas ponovno navduši z zgodbo o človeku, ki je močno zaznamoval ameriško politiko zadnjih desetletij.

TV serija tedna: Legija (HBO in FOX)

Legija je serija o superjunakih, a postavljena v povsem drugačno perspektivo. Glavni junak David je že leta hospitaliziran zaradi domnevne shizofrenije, ko ugotovi, da je pravzaprav mogočen mutant.

Tretja sezona prihaja na FOX v ponedeljek, 8. julija. Prvi dve sta na voljo v HBO GO in HBO OD.

Komedija: Moja divja noč (TV SLO 1)

Našponana komedija je postavljena v televizijski studio med snemanjem novoletne oddaje. Gledalci smo takoj vrženi v svet zapletov in ljubezenskih intrig ter skačemo iz ene absurdne situacije v drugo, celotno dogajanje pa je začinjeno s humorjem in akcijo.

Moja divja noč bo na sporedu v soboto, 6. julija, na TV SLO 1.

Dokumentarec: Apollo: Misije na Luno (National Geographic)

Letos praznujemo 50. obletnico pristanka na Luni, zato bodo na programu National Geographic temu jubileju posvetili cel mesec julij. Ta vikend si bomo najprej lahko ogledali dokumentarec o Neilu Armstrongu, nato pa še zgodbo o projektu misije na Luno.

Apollo: Misije na Luno in Armstrongovi posnetki bosta na sporedu v nedeljo, 7. julija.

Klasika: Temni prehod (TV SLO 1)

Humphrey Bogart in Lauren Bacall sta skupaj posnela štiri legendarne filme. Temni prehod je noir triler o Vincentu Parryju, ki pobegne iz zapora, kamor so ga po krivem zaprli zaradi umora žene in poskuša najti morilca.

Temni prehod bo na sporedu v petek, 5. julija, na TV SLO 1.

Čas za kulturo: Mesečina (TV 1000)

Zagotovo se spomnite tiste podelitve oskarjev, ko je nagrado za najboljši film najprej dobil napačen film. No, Mesečina je tisti film, ki je na koncu zmagal. Vizualno krasen film nas popelje v revno predmestje, v odraščanje gejevskega temnopoltega dečka in razkrije neizprosnost življenje na obrobju, a tudi nežnost medčloveških odnosov.

Otroški kotiček: Gremo mi po svoje (POP TV, DKino, Voyo)

Poletje je ravno pravi čas, da si ogledamo enega najuspešnejših slovenskih filmov. Zabavna mladinska pustolovščina o Aleksu in njegovih taborniških prijateljih, ki jih zanima vse drugo, kot tisto, kar zahteva vodnik, nas popelje v prelepo Posočje. Primerno za otroke stare šest let in več.

Gremo mi po svoje bo na sporedu v soboto, 6. julija, na POP TV, na voljo je tudi v DKinu in Voyu. V DKino je na voljo tudi nadaljevanje Gremo mi po svoje 2.

Če uporabljate NEO, samo pritisnite gumb z mikrofonom in izgovorite ime serije, kanala ali videoteke, ki jo želite gledati.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. julij 2019
4726
5. julij 2019
Neo priporoča: Mož iz ozadja