Neo priporoča: Pokemon detektiv Pikachu

Igor Harb in Tamara Harb 30. avgust 2019 Čas branja članka: 8 min
/PublishingImages/neo-pikachu-harb-avg19-hero.jpg

Telekomova nova generacija televizije NEO je prinesla povsem drugačno izkušnjo gledanja vsebin na televiziji in drugih napravah, ki omogoča še večjo in lažjo izbiro filmov in serij ter še preprostejše spremljanje športnih dogodkov in novic. Pri več sto programih, 7-dnevni možnosti ogleda nazaj in pestri ponudbi videotek je NEO orodje, ki ponudi lažji fokus na tisto, kar želimo gledati in preprost dostop prek celega nabora naprav, na Tehniku pa smo vam pripravili priporočila vsebin, ki jih ta teden ne smete zamuditi.

Najbolj vroče: Pokemon detektiv Pikachu (DKino)

Ryan Reynolds je navdušil kot obsceni in nenehno šaljiv superjunak Deadpool, tukaj pa se vrača v precej podobni vlogi, kot animirani detektiv Pikachu, ki skuša skupaj z glavnim junakom razrešiti skrivnostno izginotje slavnega znanstvenika. Svet Pokemonov in ljudi je odbit in zabaven, film pa poln presenečenj in humorja. Primerno tudi za mlajše oboževalce Pokemonov in kriminalk.

Romanca: Southside s tabo (TV 1000)

Prikupna romanca o prvem zmenku dveh sodelavcev je zabavna, pestra in polna vpogledov v družbena razmerja v Chicagu konec osemdesetih. A film je še toliko bolj učinkovit in zanimiv, ker sta osebi na prvem zmenku Barack Obama in Michelle Robinson. Tekom popoldneva in večera tako obiščeta razstavo in si ogledata kulten film režiserja Spika Leeja V vročici noči, medtem ko se med njima krešejo iskre.

TV serija tedna: Sherlock: Šest kipcev (SLO 1)

V prvem delu četrte sezone serije o modernem Sherlocku Holmesu (Benedict Cumberbatch) in doktorju Watsonu (Martin Freeman) možgane slavnega detektiva ponovno zaposli Moriarty, Watson pa se ukvarja z očetovskimi nalogami, saj sta z Mary dobila hčerko. Sherlock pa med reševanjem novega primera naleti na tajne podatke o Mary.

Na voljo od 31. avgusta.

Dokumentarec: Državljan Diareja ali kdo je Tomaž Lavrič (SLO 1)

Odličen dokumentarec Dušana Moravca nam razkriva Tomaža Lavriča in njegov impresiven opus skozi pogovore s številnimi sogovorniki, od njegovih sodelavcev z Mladine, poznavalcev stripov, sociologov do ljubiteljev njegovih del. Če vas zanima, kdo je človek, ki za stoji za Diarejo, Rdečim Alarmom in Bosanskimi basnimi, si nujno oglejte ta zabaven dokumentarec.

Otroški kotiček: Ralph ruši internet (HBO)

Tudi nadaljevanje Razbijača Ralpha ne razočara, a tokrat se glavni junak in njegova prijateljica Venelopa podata v internet, da bi poiskala manjkajoči del za Venelopino igro. Film je poln povezav na spletne storitve, ki jih mlajši otroci morda še ne razumejo, zato jim je kakšno stvar potrebno razložiti, a je tudi poln koristnih naukov, ki jih ne bodo mogli zgrešiti. Lepa zgodba o prijateljstvu in iskanju lastne poti je primerna za otroke od sedem let naprej.

Na voljo od 1. septembra.

Če uporabljate NEO, samo pritisnite gumb z mikrofonom in izgovorite ime serije, kanala ali videoteke, ki jo želite gledati.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. avgust 2019
4815
30. avgust 2019
Neo priporoča: Pokemon detektiv Pikachu