Ne spreglejte na TV: Jack Reacher, Ledeni morilec, Punce, Agentka Carter, Živahna nevesta

/PublishingImages/nespreglejtenatv10022017-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.


 

Jack Reacher in Ledeni morilec v DKino

Za ljubitelje akcionerjev bosta s svojima najnovejšima filmoma poskrbela Tom Cruise v Jack Reacher: Nikoli se ne vrni in Jason Statham v Ledeni morilec: Vrnitev. V prvem Jack Reacher pomaga prijateljici iz vojske razrešiti zaroto, ki ji je skoraj odnesla glavo, v drugem se Arthur Bishop vrne iz pokoja, da bi rešil prijateljico, ki jo igra Jessica Alba.


 

Punce (Girls) v HBO Go

Punce se vračajo še z zadnjo, šesto sezono, saj je, kot pravi ustvarjalka in glavna igralka Lena Dunham, skrajni čas, da zaključijo, sicer bi serija kmalu postala nekaj povsem drugega. Kot vsako sezono se tudi tokrat obetajo zanimivi gostujoči igralci, tako se bo zasedbi že v prvem delu pridružil Riz Ahmed (Usodna noč, Rogue One: Zgodba Vojne zvezd)

Prvi del zadnje šeste sezone bo na sporedu 13. februarja ob 21h na HBO in bo na voljo tudi v HBO Go, v promocijskem obdobju celo brezplačno.


 

Agentka Carter (Marvel's Agent Carter) v Pickbox

Studiu Marvel pogosto očitajo, da zapostavlja ženske like, a s TV serijo o agentki Carter, ki smo jo srečali že v filmih s Stotnikom Ameriko, so se vsaj malo odkupili. Hayley Atwell je odlična v naslovni vlogi agentke, ki se spopada s šovinisti v svoji pisarni ravno toliko kot z zlikovci.

Na Pickbox je na voljo prva sezona.


 

Živahna nevesta (Easy Virtue) v Voyo

Jessica Biel igra naslovno junakinjo, ki je še bolj nora od »norih dvajsetih«, saj dirka z avtomobili in spravlja ob živce konzervativno in aristokratsko britansko družino svojega mladega moža. V vlogi njenega zagrenjenega tasta je odličen Colin Firth.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. februar 2017
3339
10. februar 2017
Ne spreglejte na TV: Jack Reacher, Ledeni morilec, Punce, Agentka Carter, Živahna nevesta