Nova originalna serija v Voyo: Têlenovela

Igor Harb in Tamara Harb 23. marec 2021 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/telenovela-tharb-mar21-hero.jpg

Na Voyu se je od leta 2015, ko so predstavili prvo originalno serijo, izvrstno V dvoje, zvrstila že množica serij, ki smo si jih z veseljem ogledali. Navdušilo je Truplo, pred kratkim brata Valič z Vse punce mojga brata, konec marca pa prihaja nova serija, Têlenovela, s katero pravijo, da so se pošalili tudi na svoj račun.

Têlenovela se s črnim humorjem in absurdom loteva ustvarjanja TV vsebin. Zgodba se osredotoča na zakulisje televizijske postaje, kjer se vodstvo z željo poceni prevzema odloči, da bodo za direktorja nastavili naključnega delavca z bencinskega servisa, ki naj bi vse popeljal v prepad. Pa bo res?

V vlogi novo nastavljenega direktorja Slavca je priljubljeni komik Bojan Emeršič, ki je za oddajo na POP TV povedal, da se je na snemanju imel odlično in je ustvaril zabaven lik. Slavcu nekega dne eden od vodstvenih delavcev TV postaje ponudi službo in dobro plačo, tako se kljub zavedanju, da o ustvarjanju TVja nima pojma, spusti v novo dogodivščino. Po prvem delu je videti, da gre vse po načrtih, saj Slavc odločitve namreč sprejema na zelo »kreativen« način. Režiserja nove serije izbere kar njegov maček, ko mu na predstavitve kandidatov naloži hrano, zmaga pa tisti, h kateremu se maček najprej napoti. Scenarista izbere, ker je avtor njegove najljubše risanke iz otroštva in ga sploh ne moti, da vse piše na roko. Ob tem pa sploh še nismo prišli do izbire igralcev.

V seriji Têlenovela pa znanih igralcev ne manjka, saj poleg Emeršiča nastopajo še Branko Šturbej, Nina Ivanič, Ivo Ban, Gregor Gruden, Nejc Cijan Garlatti, Vida Cvar, Andrei Lenart, Gaja Filač, Vesna Pernarčič, Jure Henigman, Ula Furlan, Miha Likar, Dejan Krupič, Boštjan Tadel, Brane Završan, Aljaž Jovanović in Iva Krajnc Bagola.

Serija bo v videoteki Voyo na voljo od 25. marca.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. marec 2021
5605
23. marec 2021
Nova originalna serija v Voyo: Têlenovela