November na Pickbox TVju: Primer Vigil, Poirot, Fleabag

Igor Harb in Tamara Harb 29. oktober 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/pickboxtv-novembra-tharb-okt21-hero.jpg

Pred kratkim smo dobili nov program Pickbox TV, kjer ne manjka dobrih serij in filmov. Te zanima, kaj novega prinaša november? Vse od starega dobrega Poirota, zaključka škotskega Primera Vigil pa do (meni najljubše) noro dobre in zabavne serije Fleabag.

Primer Vigil

Šestdelna letošnja BBCjeva serija je postavljena na Škotsko in se vrti okrog podmornice na kateri se zgodi umor. Tja se odpravi inšpektorica Amy Silva, a kljub zaprtemu okolju podmornice razplet ni preprost, preiskava pa pripelje do konfliktov z mornarico in britansko tajno službo. Avtor serije je bil med drugim scenarist Krone, serija pa se lahko pohvali tudi z množico odličnih igralcev, med drugim boste prepoznali škotsko igralko Rose Leslie, ki je v Igri prestolov igrala Ygritte.

Zadnji dve epizodi bosta predvajani v petek, 29.10., peti del ob 21:00 in šesti del ob 21:55.

 

Sprejemljivo tveganje

Ko Sarah Manning umre mož, ki je delal za farmacevtsko podjetja, se loti brskanja po njegovem poklicnem življenju. Kmalu se znajde v preiskavi in pod nadzorom, vendar se ne vda, odločena, da bo ugotovila, kdo je kriv za smrt njenega moža.

Šestdelna serija bo na sporedu med prvim in petim novembrom.

 

Poirot

Dobri stari Poirot v podobi Davida Sucheta se vrača. V hladnih večerih boste lahko skupaj z njim reševali primere in spektakularno razkrivali storilce tako kot jih zna le Poirot Agathe Christie.

Serija bo na sporedu vsak dan od ponedeljka do petka od 1. novembra naprej ob 21h.

 

Fleabag

Avtorica in glavna igralka serije Phoebe Waller-Bridge je zaslovela prav s to serijo, nato pa je njena kariera eksplodirala in jo odnesla vse do pisanja scenarija za najnovejšega Bonda, sodelovanja pri Vojni zvezd in lastne serije na HBOju, Ubij Eve. Fleabag je serija z izredno črnim humorjem, ki pa je pobrala množico nagrad. Dogodivščine neobičajne glavne junakinje, ki se na svoj način spopada z izgubo, je avtorica najprej predala občinstvu v obliki predstave, kar ji je omogočilo, da je dalj časa pilila humor. Priporočamo ljubiteljem britanskega črnega humorja.

Serija bo na sporedu od 15. novembra ob 23h.

 

Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
29. oktober 2021
5797
29. oktober 2021
November na Pickbox TVju: Primer Vigil, Poirot, Fleabag