Oktobra ne bomo gledali Batmana, temveč Jokerja (video)

Tehnik 10. april 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/teaser-joker-kavcic-apr19-hero.jpg

Do danes smo lahko videli že kar nekaj filmov z Batmanom v glavni vlogi. Letošnjo jesen pa bomo lahko videli tudi film, v katerem bo v glavni vlogi Joker. Torej Batmanov veliki nasprotnik. Naslov tega prihajajočega filma z Jokerjem v glavni vlogi je preprosto Joker.

Na YouTubu se je v teh dneh zašel tudi prvi videonapovednik za film Joker. Uporabniki YouTuba so ga sprejeli precej dobro, kar je vsekakor dober obet pred premiero. Zblaznelega Jokerja sicer v filmu Joker igra preizkušeni igralec Jaoquin Phoenix. Zdi se, da je Jaoquin idealna izbira za igranje tega lika.

Omenjeni videonapovednik si lahko ogledate spodaj. In ne, Batmana v njem ne boste videli.

 

Film Joker, kot razkriva videonapovednik, prihaja v kinodvorane 4. oktobra. Če filma ne boste gledali v kinodvoranah, si ga boste morda lahko nekoliko pozneje prek našega DKina. V DKinu pa si lahko že sedaj izposodite film Batman Begins. Gre za film z Batmanom v glavni vlogi, ki je nekoliko starejšega datuma (2005). A naj vas to ne odvrne od ogleda, če si ga še niste pogledali. Batman Begins je bil izredno dobro sprejet med uporabniki, tako da verjamemo, da vas ne bo razočaral.

Vir: youtube.com, themoviedb.org.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. april 2019
4556
10. april 2019
Oktobra ne bomo gledali Batmana, temveč Jokerja (video)