Petdeset odtenkov valentinove alternative

/PublishingImages/valentinovo2017-hero.jpg

Film Petdeset odtenkov teme je prišel v kina tik pred valentinovim, da bi knjižna uspešnica in obljuba vroče ljubezni v kino privabila množice. A brez slabe vesti lahko ostanete doma in namesto 50 odtenkov v videotekah pobrskate za nekoliko drugačnimi, a nič manj zanimivimi, vročimi in zabavnimi ljubezenskimi filmi.

Večna ljubimca (Only Lovers Left Alive)

Naslovna junaka filma sta vampirja Adam in Eva, a lahko ste prepričani, da je film Jima Jarmuscha vse kaj drugega kot najstniški Somrak. Zgodba o ljubezni, življenju, umetnosti, in nesmrtnosti gledalca popelje na prelepo vizualno in zvočno potovanje od Detroita do Marakeša. Tilda Swinton in Tom Hiddleston kot Eva in Adam odlično upodobita intrigantna filmska vampirja.

Večna ljubimca je na voljo v DKino.


 

Pršut, pršut (Jamón, Jamón)

Prvenec Penélope Cruz, ki se v filmu z najbolj vročimi scenami na tem seznamu pojavi skupaj s svojim takrat bodočim možem Javierjem Bardemom. Prav tako odlična izbira je njun drug skupni filma Vicky Christina Barcelona, v katerem igrata ekcentričen par. Pršut, pršut ponudi nekoliko žajfničasto zgodbo, ki pa v temperamentnih španskih filmih pogosto deluje prepričljivo in zabavno. Film je prejel nagrado za režijo v Benetkah.

Pršut, pršut je na voljo v Voyo.


 

Slediti Amy (Chasing Amy)

Holdnu je všeč Alyssa, a kaj, ko ima Alyssa raje dekleta. Iz nerodnih poskusov osvajanja se začne prijateljstvo, in kaj, če bo iz tega še kaj več? Režiser Kevin Smith je s svojim nabolj zrelim in dovršenim filmom skozi pristen humor in prepričljive like osvetlil številne težave sodobnih razmerij. V glavnih vlogah Ben Affleck, Joey Lauren Adams in Jason Lee.

Slediti Amy je na voljo v HBO Go.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. februar 2017
3341
14. februar 2017
Petdeset odtenkov valentinove alternative