Pickbox Now: od omikanega Poirota do razvrata v Izhodu

Igor Harb in Tamara Harb 20. april 2023 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/pickbox-now-tharb-apr23-hero.jpg

Poleg odličnih britanskih serij, kot sta Poirot in Strogo zaupno Ipcress, je na Pickbox Now na voljo tudi množica skandinavskih serij, med drugim iz pretočne storitve Viaplay. Kmalu se jim bo pridružila še tretja, zadnja sezona priljubljene norveške serije Izhod. Za ogled vam seveda ni treba znati norveško :) saj so vse vsebine podnaslovljene v slovenščino. In če se slučajno zgodi, da se doma vname prepir med ljubitelji britanskih in skandinavskih serij, spor najenostavneje razrešite z ogledom hkrati na več napravah. Naj bo dnevna soba britanska, tablica pa skandinavska.

kupi

Če potrebujeta kaj navdiha, nabor vsebin na Pickbox Now ponuja tudi lepo število zanimivih filmov, tako bodo romantiki veseli filma Pred polnočjo (Before Midnight), ljubitelji literarnih klasik filma Ime rože (The Name of the Rose), otroci devetdesetih pa filmov Plitvi grob (Shallow Grave) in Smrtonosna igra (Heathers). Ljubitelji serij si vzemite čas za zadnjo sezona serije Izhod, serijo Vlomilca in zaključek odlične britanske serije Srečna dolina.

Izhod (Exit)

Norveška serija o nesramno bogatih finančnikih, ki v ničemer več ne najdejo zadovoljstva in zato premikajo meje morale, je Norvežane sicer pretresla, a pridobila odlično gledanost tako doma kot drugje. Kmalu bo na voljo tretja in zadnja sezona z novimi peripetijami prijateljev, ki temeljijo na resničnih zgodbah iz norveških finančnih krogov. Serije je namreč osnovana na intervjujih, ki jih je avtor serije imel z norveškimi finančniki.

 

Nova sezona serije Izhod prihaja 21. aprila na Pickbox Now.

Srečna dolina (Happy Valley)

Kriminalna serija postavljena v Yorkshire se je s tretjo sezono končala in glede na odzive publike ponudila dober zaključek. V središču dogajanja je policijska uslužbenka Catherine (Sarah Lancashire), ki živi s sestro in vnukom, saj je njena hči, ki je bila žrtev posilstva, naredila samomor. Ko je bil v prvi sezoni moški odgovoren za hčerkino posilstvo izpuščen iz zapora, ga je Catherine poskušala najti. V tretji sezoni je glavna junakinja tik pred upokojitvijo.

Vse tri sezone Srečne doline so na voljo na Pickbox Now.

Vlomilca (Home Invasion)

Manjša kriminalca vdreta v hišo, saj si obetata dober izkupiček, s katerim bi poravnala dolg nevarni tolpi. A v hiši ju pričaka presenečanje in ko odkrijeta nezemljane z zlobnimi načrti, se znajdeta v hudi zagati.

Vlomilca bo kmalu na voljo na Pickbox Now.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
20. april 2023
6154
20. april 2023
Pickbox Now: od omikanega Poirota do razvrata v Izhodu