Pickbox Now z množico kriminalk

Igor Harb in Tamara Harb 19. marec 2020 Čas branja članka: 4 min

Pickbox Now ponuja obilico serij, med katerimi prevladujejo klasične kriminalke, in filmov, ki so na voljo kadarkoli si jih zaželite.

Naročnikom televizijskih storitev Telekoma Slovenije je sedaj na voljo brezplačno videoteka Pickbox Now, ki jo najdete v NEO vmesniku med videotekami. Na svoj račun boste prišli ljubitelji Agathe Christie, saj so na enem mestu zbrane vse najnovejše in tudi malo starejše TV upodobitve njenih del, tako seveda ne manjka detektiv Poirot v podobi Davida Sucheta. Predlani se je v vlogi slavnega detektiva preizkusil tudi John Malkovich v seriji Umori po abecedi, na voljo pa sta še dve seriji posneti po njenih delih, Gnezdo zla o umoru bogate gospe in povsem sveža Beli konj. V Pickboxu pa boste našli tudi priljubljene kriminalke drugih avtorjev, tako seveda ne manjkajo niti Umori na podeželju.

Med filmi prevladujejo televizijske kriminalke in romantične drame, a najde se tudi nekaj klasik, denimo Misijon, Zadnji kitajski cesar in Kaznilnica odrešitve, zraven pa še nekaj prikupnih komedij kot so Večna najstnica, Dobrodošli pri Rileyevih in Don Jon.

Posebej velja izpostaviti tudi še Ime rože, slovito priredbo romana Umberta Ecca s Seanom Conneryjem in Christianom Slaterjem v glavnih vlogah. Ta je nedavno dobila tudi aktualno predelave v 8-delno nadaljevanko z Johnom Torturrom, ki je prav tako brezplačno na voljo naročnikom Telekoma Slovenije; najdete jo v videoteki DKino.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. marec 2020
5091
19. marec 2020
Pickbox Now z množico kriminalk