Polne programske sheme za vse naročnike televizije Telekoma Slovenije do konca leta

Igor Harb in Tamara Harb 6. november 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/tv-vsebine-harb-nov20-hero.jpg

Tudi ob drugem valu razglašene epidemije je Telekom Slovenije svojim naročnikom televizijskih storitev v vseh programskih shemah brezplačno omogočil dostop do široke ponudbe televizijskih kanalov za vse okuse.

Tako bodo lahko izbirali med številnimi otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi, športnimi in glasbenimi vsebinami, ki bodo na voljo brezplačno ves november v vseh programskih shemah.

Že med podaljšanimi počitnicami se bodo otroci lahko razveselili risank, mladinskih serij in tudi izobraževalnih vsebin na kanalih Minimax, Jim Jam, Nickelodeon, Nick Jr, Nick Toons, Cartoon Network, Boomerang in Da Vinci Learning, poleg seveda kanala OTO, ki je vključen v vse programske sheme. Večina jih ponuja vse vsebine sinhronizirane v slovenščino, Boomerang in Cartoon Network pa lahko pomagata tudi pri učenju angleščine.

Ljubitelji filmov in atraktivnih serij bodo prišli na svoj račun s kanali AMC, HGTV, TV 1000 in Epic drama, poleg seveda kanalov Kino in Brio, ki sta na voljo v vseh programskih shemah. Na AMC trenutno vrtijo priljubljeno horror serijo Boj se živih mrtvecev, na Epic drama pa cel kup odličnih kriminalk, med filmi pa izstopajo Mi nismo angeli (AMC), Anthony Zimmer (AMC) in Ubila bom Billa (TV 1000) .

kupi


Tisti, ki jih bolj zanima resnično življenje, bodo navdušeni nad kanali CBS Reality, Outdoor, TravelXP, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery TLC, Discovery ID xtra, Travel, Viasat History, Viasat Nature in Viasat Explore, kjer saj bodo na svoj račun prišli tako ljubitelji poljudnoznanstvenih dokumentarcev o naravi, zgodovini in prihodnosti, kot tudi navdušenci nad oddajami o potovanjih, kuhi in preobrazbi hiš, v vseh shemah pa bo na voljo tudi informativni program CNN.

Za razliko od pomladanskega vala epidemije, tokrat športna tekmovanja potekajo v omejenem obsegu in ob omejenih pogojih, in naročniki televizijskih storitev Telekoma Slovenije si jih bodo lahko ogledali na kanalih Eurosport 1, Eurosport 2 in Extreme TV, prav tako pa je do konca novembra podaljšano promocijsko obdobje za Arena Sport 1, Arena Sport 2 in Arena eSport.

Če pa imate televizor radi kot glasbeno ozadje, pa si boste lahko razširili obzorje (ali pa podžgali nostalgijo) s ponudbo kanalov MTV, VH1, CLUB MTV, MTV HITS, MTV 90’s in MTV 80’s.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. november 2020
5451
27. november 2020
Polne programske sheme za vse naročnike televizije Telekoma Slovenije do konca leta