Romantičen filmski večer v udobju doma

Igor Harb in Tamara Harb 14. februar 2023 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/romanticne-komedije-tharb-feb23-hero.jpg

Sta za romantičen večer v dvoje v udobju doma? Potem si za ustvarjanje pravega razpoloženja privoščita romantično komedijo. V DKinu so trenutno na voljo po 1 evro, do njih pa dostopata kar z glasovnim ukazom »romantične komedije«, lahko pa izbereta kakšno iz spodnjega izbora.

Preden greš (Before We Go)

Stotnik Amerika oziroma igralec, ki ga je upodobil, Chris Evans, je tudi režiser. V DKinu je na voljo njegov režijski prvenec, v katerem neznanca skupaj preživita noč na Manhattnu. Chris Evans je Nick, ki je imel avdicijo pri skupini, s katero že nekaj časa želi igrati, Alice Eve je Brooke, ki so jo pravkar oropali in mora nujno v Boston. Nick ji želi pomagati, a se vedno znova znajdeta pred prepreko, tako se skupaj lotita problemov, ki jo vodijo skozi noč do jutra, ko se njune poti ločijo. Za ljubitelje romance za eno noč.

Preden greš je na voljo za 1 evro v DKinu.

160;

Pred polnočjo (Before Midnight)

Kultna romantična trilogija o Celine in Jesseju se zaključi s filmom Pred polnočjo. V prvem delu Pred zoro sta se spoznala na vlaku in preživela noč na Dunaju, v drugem Pred sončnim zahodom sta se po mnogih letih ponovno našla in sprehodila skozi Pariz, v tretjem pa ju spremljamo med dopustom v Grčiji z njunima otrokoma. Pristen vpogled v razmerje, ki so ga skozi leta soustvarjali režiser Richard Linklater in glavna igralca, Julie Delpy in Ethan Hawke. Te romantične trilogije vsekakor ne gre zamuditi. Za ljubitelje kultnih romanc.

Pred zoro in Pred sončnim zahodom je na voljo v HBO Max, Pred polnočkjo je na voljo za 1 EUR v DKinu.

 

Ljubezen in prijateljstvo (Love and Friendship)

Film temelji na romanu Jane Austen, v glavni vlogi pa je odlična Kate Beckinsale kot vdova, ki je primorana najti primerno ženitno partijo za svojo hčer, saj je v finančnih težavah. Ko uvidi, da hčerka še ni zrela za poroko, išče partijo zase, medtem pa se prebija skozi spletke in kaos angleškega plemstva. Za romantike, ki obožujejo angleške spletke in humor.

Ljubezen in prijateljstvo je na voljo za 1 evro v DKinu.

 

Kdo sploh mara poroke? (Destination Wedding)

Keanu Reeves in Winona Ryder igrata lika, ki ju vse moti in pravzaprav nikogar ne marata. Nato se skupaj znajdeta na poroki znancev. A bo njuno srečanja preraslo v romanco ali sovraštvo? Za romantike z obilico sarkazma.

Kdo sploh mara poroke je na voljo za 1 evro v DKinu.

 

Igra sovraštva (The Hating Game)

Film temelji na istoimenskem romanu o Lucy in Joshu, ki sta si povsem različna, a sta po združitvi podjetij, v katerih sta zaposlena, prisiljena delati skupaj. A nato se med njima začnejo kresati iskrice, vendar pot do sreče ni tako enostavna. Za ljubitelje romantične zgodbe s srečnim koncem.

Igra sovraštva je na voljo za 1 evro v DKinu.

 

Middleton (At Middleton)

Ljubezenska zgodba, ki se dogaja na fakulteti, v središče ne postavi običajnega študentskega življenja, ampak starša Edith in Georga, ki na fakulteto pripeljeta svoja otroka na informativni dan in ogled. Nato se ločita od otrok in se podata na svojo dogodivščino, na kateri se med drugim tudi zakadita. V glavnih vlogah Vera Farmiga kot svobodnjaška Edith in Andy Garcia kot zategnjen George.

Midlleton je na voljo v DKinu za 1 evro.

 

Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
14. februar 2023
6112
14. februar 2023
Romantičen filmski večer v udobju doma