Šport 360°: ves šport na dlani

Tehnik 30. julij 2014
/PublishingImages/sport360-hero.jpg

Šport je zakon, a ob 16 športnih programih in športnih prenosih iz stadionov, dvoran, aren in dirkališč na večini nacionalnih kanalov, ni zmeraj preprosto najti tistih dogodkov, ki nas najbolj zanimajo. No, tako je bilo do nedavnega. Zdaj je tukaj Šport 360° na SiOL TV.

 

Pregled celotnega športa

Šport 360° je aplikacija na BOXu, kjer imamo zbrane vse športne dogodke dneva, razdeljene po posameznih športih. Tako imamo preprost pregled nad dogajanjem, pri dogodkih s prenosom v živo se lahko kar spusimo v akcijo, ali pa se s pritiskom na rumeni gumb na daljincu in z uporabo storitve Ogled nazaj odločimo za ogled tekme od začetka. Ogled nazaj se uporabi tudi za ogled vseh dogodkov, ki so že zaključeni, medtem ko si pri prihajajočih lahko nastavimo opomnik ali snemalnik. Tako pri Ogledu nazaj kot pri Snemalniku je treba vedeti, da se snemanje oziroma prikaz posnetka ne začne na dejanskem začetku tekme ali dirke, temveč nekaj minut prej, običajno med oglasi, tako zagotovo ne zamudimo ničesar.

 

Kategorije in opcije

Med športnimi dogodki je najbolj preprosto brskati znotraj posameznih kategorij športov, od nogometa do košarke in motornih športov, pri čemer so zmeraj na voljo tiste kategorije športov, ki so v sezoni (sredi poletja recimo ni smučanja). Zanimivi sta tudi kategoriji Vsi športi in Ostali športi, saj lahko tukaj zmeraj najdemo kak zanimiv športen dogodek ali izbrskamo kaj povsem nepričakovanega. Pri posamezni tekmi, dirki ali tekmovanju si lahko ogledamo tudi dodatne informacije s pritiskom na Podrobnosti, med ogledom pa lahko s pritiskom na modri gumb na daljincu preklapljamo med standardno in visoko ločljivostjo (SD / HD), če je vsebina seveda na voljo v obeh.

 

Hitro do vseh informacij

Poleg imena športnega dogodka je vsak dogodek na seznamu opremljen tudi s ključnimi informacijami. V levem spodnjem kotu je čas predvajanja, v desnem zgornjem logotip programa na katerem se predvaja, v desnem spodnjem pa oznaka HD, če je dogodek na voljo tudi v visoki ločljivosti in znak €, če je na sporedu katerega od programov ali opcij, ki niso del naše naročniške sheme. Po želji lahko te tudi naročimo kar takoj, s pritiskom na gumb.

 

Mozaik športa na SiOL TV

Šport 360° je nova storitev na SiOL TV, ki bo brez dvoma navdušila vse športne zanesenjake, saj ponuja pregledno in preprosto dostopno možnost ogleda vseh športnih dogodkov. Na voljo je na programskem mestu 530 in prek menija BOXa. Šport 360° se odlično dopolnjuje s storitvijo Šport (na programskem mestu 508 oz. prek menija), ki prikaže rezultate cele palete tekem, dirk in tekmovanj, medtem ko je storitev Nogomet s prenosom vseh tekem UEFA Lige prvakov tako ali tako standard za vsakega nogometnega navdušenca.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. julij 2014
2133
1. avgust 2014
Šport 360°: ves šport na dlani
Android, iOS, Windows Phone 8