Tačke na patrulji v kinu

Igor Harb in Tamara Harb 9. september 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/tacke-na-patrulji-harb-sept19-hero.jpg

Tačke na patrulji so trenutno najbrž ena najbolj priljubljenih risank med predšolskimi otroci. Dogodivščine pogumnih kužkov, Maršala, Robija, Brona, Roka, Zume in Sile sedaj prihajajo tudi v kino.

Če še ne poznate Tačk na patrulji, gre za šest reševalnih psičkov, ki v sodelovanju s fantom Rikijem in robotskim robokužkom izvajajo različne reševalne akcije. Vsak od kužkov je druge pasme in ima svoje orodje ter točno določeno nalogo. Čeprav se odrasli sicer večino časa sprašujemo, zakaj županja Dobrota za pomoč sploh prosi koga drugega, ko pa je le ekipa iznajdljivih kužkov kos njenim težavam, predšolske otroke pasje dogodivščine zabavajo.

Čeprav risanke služijo tudi pospeševanju prodaje vedno novih igrač in drugih produktov, ne gre spregledati pozitivnega sporočila o pomoči drugim in uspehu skozi sodelovanje. V svojem kino filmu bodo kužki reševali celo vrsto težavnih situacij, med drugim tovorno ladjo, festival melon in mesto pred vročino. Ni dvoma, da jim bodo kos. Film je sestavljen iz treh epizod, ki pri nas še niso bile predvajane in bo sinhroniziran.

Tačke na patrulji bodo v kino od 19. septembra.

Tačke na patrulji si najmlajši lahko ogledajo tudi na televiziji, trenutno so na voljo na kanalih Nickelodeon in POP TV ter v videoteki HBO Go.

Če uporabljate NEO, samo pritisnite gumb z mikrofonom in recite: »Tačke na patrulji«.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. september 2019
4830
9. september 2019
Tačke na patrulji v kinu